Koncerti

Mini rokenrol festival 27. maja u Fabrici

U klubu Fabrika Studentskog kulturnog centra 27. maja će biti održan koncert 3 rokenrol benda koji zaista praše. Nastupiće Sunshine Madness, Sukob interesa i Mutant Urban Dens Ansambl. Koncert počinje u 9 uveče, a upad je 300 dinara.

Sukob Interesa je zrenjaninski rokenrol bend koji iza sebe ima puno godina, albuma, slabo posećenih i povremeno ugodnih koncerata, jadnih i otaljanih spotova. Sviraju već sto godina i matori su. Jezgro benda čine bubnjar Srđan Dević i gitarista/pevač Vladimir Čiča a ostali kadrovi se smenjuju po potrebi. Profesionalnija i duža biografija se nalazi u „Enciklopediji Rok Muzike U Vojvodini“ Bogomira Mijatovića.

bend-sukob-interesa

Sunshine Madness je četveročlani rock bend iz Rijeke osnovan 2009. godine i objedinjuje najraznovrsnije stilove: rock, funk, grunge, psihodeliju. Tekstovi su inspirirani ličnim pričama i društvenim problemima današnjice, dok  instrumentalni deo pesama obeležavaju čvrsta baza bubnja i bas gitare začinjena snažnim gitarskim rifovima i melodičnim deonicama.

koncert-skc-fabrika

Sunshine Madness trenutno iza sebe ima odlično prihvaćen EP “Transcending”, a ovog leta sviraju na InMusic festivalu u Zagrebu.

Mutant Urban Dens Ansambl (MUDA) sviraju brzo, kratko i snažno. Osnivani su 2014, a u postavi imaju bubanj, dva basa i dva vokala.

Aleksandar Ivanišević

Reporter lutalica iz XX veka. Konfliktna ličnost.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

252 Shares
252 Shares
Share via
Copy link