Festivali

Mini muzički festival u CK 13

U subotu, 26. decembra 2015. od 21 čas u Omladinskom centru CK13 održaće se muzički događaj Positive hardcore – Positive youth! Fest.

Kao i prošle godine, koncertnu sezone u CK13 pre zimske pauze zatvara Positive youth! Fest. Ovo je jednodnevni, mini festival, u organizaciji Rebuild Collective. Organizatori pozivaju na podršku lokalnoj i globalnoj hardcore sceni, ideji ljudske i životinjske slobode i borbi za integritet i slobodu izražavanja. Posetioci će biti u mogućnosti da na licu mesta kupe izdanja bendova koji sviraju, kao i njima prijateljskih bendova, ali i da se upoznaju sa specijalitetima iz otvorene veganske kuhinje za čije aktivnosti je poželjno dati dobrovoljni prilog u skladu sa mogućnostima.

Na ovom izdanju Positive hardcore – Positive youth! Festa nastupiće sledeći bendovi: Technicolor Lies, FYN, Tu Ima Zvuka i Self Tittled. Svirka počinje u 21 čas, a ulaznice se po ceni od 300 dinara mogu kupiti na ulazu u klub CK13.

 

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link