Magazin

Mina Nikolić: Neke ljude iz Survivora više nikad ne moram da vidim

mina-nikolic-foto-nova
Mina Nikolić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Glumica Mina Nikolić donedavno je boravila u Dominikanskoj Republici, gde je učestvovala u Survivoru.

Ona je sada sabrala utiske i rekla kakvo je ovo iskustvo za nju.

– Za mene je Survivor škola života, shvatila sam da sam stabilnija nego što sam mislila – rekla je ona za Hello.

Dok je boravila u Dominikani, najviše ju je zanimalo kako su joj mama i baka.

– Njih dve su mi od najuže porodice sve što imam, jako su mi bitne. Nisam imala problem sa fizičkim nedostajanjem, volim ja i da se odvojim, i da otputujem na duže, ali tamo je posle mesec dana krenula da me hvata kriza zbog nemogućnosti da saznam da li su dobro – istakla je Mina.

Otkrila je i kako su njih dve reagovale kada im je rekla da ide u Survivor.

– Pitala sam mamu da li smem da idem, a ona je odgovorila: ‘Naravno, to je za tebe. idi, jedva čekam da te gledam’. Od bake smo neko vreme krili, smišljale smo neku realnu opciju gde bih mogla da budem tri meseca a da joj se ne javim. Na kraju sam joj priznala. ‘Gde ćeš tamo da jedeš zmije?’, pitala me je pomalo ljutito. Ipak, znala sam da će se odobrovoljiti jer voli šoi-programe. Obe su me gledale svakodnevno, navijale i bile srećne zbog moje sreće – priča Nikolićeva.

Kako kaže, i ona je, poput mnogih devojaka, mislila da je Survivor najbolji put do idealne težine.

– I ja sam mislila: konačno ću imati željenu kilažu. Smršala sam, zaista, ali sam sve kilograme vratila. Zanimljivo je što smo jedino po senki naslućivali kako izgledamo, pošto nismo imali ogledalo. Kada smo, posle duže vremena, stali pred ogledalo, svi smo bili šokirani promenama. Ja sam primetno oslabila, kosa mi je bila drugačija. Gledala sam svoj odraz kao da stojim pred nepoznatom osobom – iskrena je glumica.

Na kraju je rekla i da li će nastaviti druženje sa ljudima koje je upoznala u Survivoru.

– Ni sa kim nisam u svađi, ali postoje osobe koje više nikada ne moram da vidim. Drago mi je što većinu čine oni sa kojima ću nastaviti da se družim i koji mi već sada nedostaju. Čudno je ne videti ih danima. Stevan, Vlada, Branko i Roko izuzetno su čiste i dobre duše. Velika je stvar kroz ceo život upoznati šačicu takvih ljudi, a pravo je bogatstvo sresti ih u isto vreme na istom mestu. Našla sam idealnu posadu za svoj brod, pa na leto planiramo nove avanture – zaključila je Mina Nikolić za pomenuti medij.

Kako su „Survajverke“ izgledale pre nego je život u Dominikani uzeo danak (FOTO)

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.1K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap