Film Magazin

Miloš Biković snima film o Nikoli Tesli, Novak Đoković u glavnoj ulozi?

Glumac Miloš Biković ponudio je teniseru Novaku Đokoviću ulogu Nikole Tesle, a navodno postoji samo jedan razlog zbog kog on takvu ponudu može da ne prihvati.

Kako piše Telegraf, ovu informaciju potvrdila je osoba upućena u projekat koji priprema Biković, ali naglašava se da su male šanse da Đoković pristane, i to samo zbog jednog razloga, a to je – manjak vremena.

– Kako za sada stoje stvari Novak vrlo teško može da postigne da se posveti takvom projektu. On je s oduševljenjem prihvatio informaciju da je u planu snimanje filma o Nikoli Tesli i voljan je da podrži projekat u svakom smislu. To je od velikog značaja za nas i Novak je vrlo pozitivno reagovao na Milošev poziv da igra Teslu. Pored ogromnog odjeka koji bi to napravilo, zanimljivo je i to koliko Đoković liči na Teslu, navodi pomenuti portral.

novak-djokovic-nekretnine

Inače, slavni srpski teniser je o Tesli ovako govorio:

– Jedan od ljudi kojima se celog života divim, iako nisam živeo u njegovoj eri. Ostavio je ogromnu zaostavštinu svima nama. On se zove Nikola Tesla. Mnogi koji gledaju verovatno znaju ko je on. On je jedan od najvećih razloga zašto imamo ovaj ‘live’ i sve što je bežično je njegov izum. Jedan od njegov citata koji često ponavljam je da čovek mora biti razuman da razmišlja jasno, ali može da razmišlja duboko i da bude prilično lud. On je shvatio značaj očuvanja mirnog uma, povratka sebi… Težiti ka tome da bude u perfektnoj harmoniji. Vibracija mu je dozvoljavala da kreira i onda je mogao da koncipira sve svoje naprave, izume, ideje.

Kako dalje prenosi Telegraf, Biković je u Sankt Peterburgu potpisao protokol o saradnji na projektu “Tesla” sa ruskom Nacionalnom medijskom grupom, a Rusi navodno ulažu 2 miliona evra. U planu je snimanje filma i serije.

Od Monte Karla do Srema: Sve nekretnine Novaka Đokovića koje je zaradio do 33. godine (FOTO)

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


274 Shares
274 Shares
Share via
Copy link