Ukoliko ste od onih Novosađana koji često svraćaju u pabove sigurno će vam se dopasti novi pab u Svetozara Miletića 4, koji nosi naziv po ovoj ulici, Tozin pab. Lazina ulica ima svoje kafiće, a od sada i Tozina ulica ima svoj pab.

sis-cevap-tozin
Foto: Milenko Stanković ©

Novosađani vole kada se u našem gradu dešava nešto novo, a pre nedelju dana se u našem gradu otvorio novi i interesantan lokal Tozin pab. Osim točenog piva u ovom pabu možete jesti i kobasice i ćevape po povoljnim cenama. Kvalitet hrane je identičan onome u Zlatiborskom prozorčenu, na koji su Novosađani već navikli. U Tozinom pabu uvek mirišu kobasice sa sirom, šiš i obični ćevapi u somun kifli, a cena im je 220 dinara. Ukoliko ste gurman i volite specijalitete od mesa uz dobro pivo onda Tozin pab sigurno nećete zaobići. Pivopije znaju šta znači jesti dobru hranu nakon nekoliko krigli točenog piva, a posebna pogodnost je kada kada after sa hranom možete imati na istom mestu gde ste ispijali pivo.

tozin-pab-unutra
Foto: Milenko Stanković ©

Neki bi rekli da nisu dobre žurke samo u ulici Laze Telečkog, a ako biste da promenite ambijent i atmosferu, možete svratiti i u ulicu Svetozara Miletića. U Tozinom pabu je osoblje uvek nasmejano i raspoloženo, a svake večeri će biti različite tematske žurke, uz DJ-eve i razne promocije hrane i pića.

tozin-kobasica
Foto: Milenko Stanković ©

Muzika u Tozinom pabu je uvek domaća, ali bez narodnjaka. Zanimljivo je i to da logo ovog paba krasi slika Svetozara Miletića i da je sam naziv Tozin pab na ćirilici. Novosadska ulica nosi ime po istorijskoj ličnosti, nekadašnjem advokatu, gradonačelniku Novog Sada, novinaru i jenom od najuticajnijih političara druge polovine XIX veka. Novosađani su dugo čekali na ovakav ambijent u ulici Svetozara Miletića broj 4, a ako ne znate gde ćete u provod za vikend mi vam preporučujemo Tozin Pab.

Više o tome šta možete jesti u Zlatiborskom prozorčetu

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here