miha-lazar-zlicic-(35)-novisad
Foto: Jovana Rakić ©
Vesti Novi Sad

Miha Fitness studio vas nagrađuje besplatnim treninzima i masažom!

Decembar je mesec poklona, a Miha Fitness studio nagrađuje čitaoce Luftike sa po jednim besplatnim probnim treningom sa personalnim trenerom u njihovom studiju, kao i masažom nakon treninga. Miha Fitness je jedino mesto u Novom Sadu gde možete vežbati na Miha Body Tec spravama, koje je dizajnirao Olimpijski komitet Nemačke.

miha-lazar-zlicic-(3)-novisad
Foto: Jovana Rakić ©

Radi se o spravi koja radi na principu terapijskih struja, i pokreće sve vaše mišiće u telu, čak i one koje niste znali da imate. Velika prednost vežbanja na ovim spravama jeste što na ovaj način štedite svoje vreme. Trening traje 30 minuta, a nakon toga imate relax ili anticelulit masažu, uključenu u cenu treninga. Ovih pola h zameniće čak 6 sati vežbanja u teretani, a za optimalne rezultate potrebno je da vežbate dva do tri puta nedeljno.

miha-lazar-zlicic-(38)-novisad
Foto: Jovana Rakić ©

Ovo je potpuno nova dimenzija vežbanja koja daje odlične rezultate. Pored toga što je vežbanje odlično za rekreativce i mršavljenje, podiže performanse i profesionalnim sportistima. Na treningu u Miha Fitnes studiju zatekli smo i mladog reprezentativca Srbije i igrača FK Vojvodine, Lazara Zličića, koji redovno dolazi u Mihu kako bi konstantno bio u što boljij formi.

miha-lazar-zlicic-(16)-novisad
Foto: Jovana Rakić ©

Saznajte više o akcijama i popustima

Trenutno su u toku velike akcije i popusti u Miha Fitness-u pa ako uplatite 4 treninga, jedan dobijate gratis, a ako uplatite 7 treninga, 2 ćete dobiti besplatno. Takođe, vežbanje u paru može biti mnogo zanimljivije, a u ovom slučaju i jeftinije. Ako vežbate sa prijateljem, bratom, sestrom, dečkom ili devojkom, dobijate poseban popust na treninge u paru.

miha-lazar-zlicic-(5)-novisad
Foto: Jovana Rakić ©

Vaš trening prati personalni trener koji je sve vreme sa vama, a za trening vam nije potrebna baš nikakva oprema. Sve što vam treba, dobićete ovde, a nakon treninga možete se istuširati i spremni ste za nastavak dana. Dakle, sve ćete završiti za sat vremena, ne treba vam velika torba za trening, a vaše telo će vam biti zahvalno.

Uverite se i sami u efikasnost Miha Body Tec sprava, u Novom Sadu u ulici Kralja Aleksandra 10. Svoj trening možete zakazati na broj telefona 064-086-25-53.

Pogledajte kako se naša novinarka provela na treningu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share