Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za septembar 2021. godine

horoskop septembar

Mesec septembar 2021. godine donosi dosta uzbuđenja za vazdušne znakove. Blizanci mogu da očekuju prosperitet, Vodolije i Vage takođe. Strelac može da ima neprijatna iznenađenja, dok Lav gubi dominaciju i, moguće, tlo pod nogama. Šta nam donosi mesečni horoskop za septembar 2021. godine? Ko može da čeka novu ljubav, koga čeka patnja, a ko će imati čemu da se nada na poslovnom planu?

OVAN

Posao:

Septembar obeležava nekolicina važnih kosmičkih događanja, koji će snažno uticati na dinamiku poslovanja, Ovnova, koji su u privatnom biznisu. Na testu će biti vaša sposobnost prilagođavanja promenjivim tržišnim uslovima, brzina delovanja, izdržljivost i veština komunikacije.

Početkom meseca očekuju vas promene u načinu poslovanja i u poslovnim odnosima. Do 9. septembra bi bilo korisno da obavite sve administrativne poslove vezane za zakonske obaveze, pročešljate troškove i regulišete odnose sa saradnicima.

U drugoj dekadi septembra stvaraju se povoljni uslovi za nova partnerstva i sklapanje poslovnih ugovora. Budite obazrivi u prepisci, komunikaciji i sa dokumentacijom sve do 22. septembra.

Iznenadne promene poslovne situacije su moguće i za Ovnove, koji rade u državnim ili privatnim preduzećima. Pokušajte da sačuvate hladnu glavu, izbegnite impulsivnost, stresne situacije i eventualne sukobe sa kolegama i osobama od autoriteta. Naročito je krizan period početkom meseca, ali budite strpljiviji, jer tokom septenbra su mogući mnogi obrti situacija, pa čak i to da dobijete bolju poziciju u okviru firme ili neočekivanu ponuda za drugi posao. Jasniju sliku i bolje radne uslove možete da očekujete od 26. septembra.

Ljubav:

Od 9. septembra odnos sa stalnim partnerom postaće dublji, čvršći i kvalitetniji za duži period. Obnoviće se romantični trenutci i partner će vam sa starim žarom pokazivati svoju ljubav i prvrženost. Mnogi Ovnovi koji su u dugim vezama poželeće da ozakone svoju vezu i biraće datum venčanja.

U isto vreme najstarijim i najmlađim članovima porodice potrebna je vaša prisutnost i podrška, te pronađete više vremena za njih kao i odgovarajuća praktična rešenja.

Većina slobodnih Ovnova će u septembrui poželeti da se povuku iz društva i intenzivnog noćnog života i pronađu ljubav i stalnog partnera. U drugoj dekadi septembra zaintresovaćete se za osobu, za koju do sada niste mnogo marili. To može biti kolega ili koleginica sa posla ili studija, predstavnik znaka Vage, Lava, Raka ili Device. Vrlo brzo će se pokazati da vas vaša pređašnja impresija nije izneverila, jer odnos će se zakomplikovati, usled neiskrenosti i prećutkivanih tajni, a vaša nade i očekivanja će se istopiti.

Nakon kraha povućićete se u svoj dom i obnavljati snage za bolje prilike i vremena. Sasvim opravdano!

Zdravlje:

Energetski pad koji ćete osetiti generalno će oslabiti vaš organizam i kao posledicu možete osetiti iscrpljenost, umor i malaksalost. U periodu oko 1. i 16 septembra pokušajte da izbegnete rizične i stresne situacije i sve do 22. septembra budite brižljiviji, obazriviji i disciplinovaniji u vezi važeg zdravlja.

Masaža, redovna rekreacija, zdrava ishrana i kraće dnevno spavanje i odmor, bi za vas bilo korisno rešenje da se lakše prebrode uznemirujući septembarski dani.

Bika, Blizance i Devicu u jesen 2021. očekuje finansijski procvat, a novac će im se lepiti za prste

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

241 Shares
241 Shares
Share via
Copy link