Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za septembar 2019. godine

U septembru mesecu opraštamo se od leta i ulazimo u jesen i tranzicija godišnjih doba po pravilu nosi velike promene. Prvi saznajte kome će mesečni horoskop za septembar 2019. doneti novu ljubav, nove poslovne prilike, ali i zdravastvene probleme.

Ovan

Posao

Vaše prirodno polje posla je u znaku Device, a tokom septembra odnosno  u prve tri nedelje meseca, u njemu se nalazi stelijum planeta u ovom znaku. To u praksi govori da će vaš glavni prioritet biti upravo posao, odnos sa kolegama, saradnicima i nadređenima.

Za početak tu je Mars pa ćete imati osećaj da ste snažniji nego inače, a to je i realno stanje u smislu energije koju ovde ulažete. Pored toga do kraja meseca se pripazite sukoba sa kolegama, jer jedan sarkastični komentar s vaše strane može izazvati burne reakcije.

Do četrnaestog septembra u ovom polju se nalazi i Venera, koja ima benefičnu prirodu. Za razliku od Marsa, omogućava vam da harmonizujete odnose, sklopite kvalitetne dogovore i započnete partnerski posao o kojem već dugo razmišljate.

Nekima od vas se smeši i unapređenje, a to je nešto što već dugo čekate i nećete se iznenaditi povodom toga, jer je u prošlosti već bilo govora o vašem  promaknuću. Tranzitni Jupiter je u direktnom hodu, pravi odličan aspekt na vaš horoskopski znak i bićete u mogućnosti da neke svoje ideje na pravi način predstavite, a samim tim i realizujete.

Ljubav

Na ovom polju dolazi do stišavanja strasti u odnosu na voljenu osobu (ukoliko ste zauzeti), jer je tokom avgusta Mars napravio pometnju. Bićete vrlo servilni prema partneru, a zauzvrat ćete dobiti jednaku pažnju i posvećenost.

U prvoje nedelji meseca, ipak su mogući nesporazumi usled različitih stavova, odnosa, načina komunikacije i zato je preporuka da ne skačete na zaključke, već da sačekate malo. Isto važi i za partnera.

Slobodni pripadnici vašeg znaka vredno rade i to je ovih dana prioritet. Prve dve nedelje septembra daju priliku da promenite svoj emotivni status, a prilika će se ukazati baš preko posla, kolega i slično.

Sredinom meseca, tačnije četrnaestog septembra, tranzitna Venera ulazi u vaše prirodno sedmo polje i  tu će se zadržati do kraja meseca, a omogućiće vam bogatiji socijalni život i daće priliku da promenite svoj emotivni sta8tus. Ljubav dolazi preko prijatelja, na javnim mestima, društvenim događajima.

Zdravlje

Tokom celog meseca septembra, Mars prolazi ovim vašim poljem i potrebno je da budete pažljivi jer su moguće povrede ili intervencije na polju zdravlja. Sada je povoljan period da se posvetite i sami zdravlju u smislu sistematskog pregleda, posete stomatologu i slično.

Međutim, nije povoljan  momenat za neku ozbiljniju hiruršku intervenciju. Nervoza je naglašena, a razlog je i uticaj okoline odnosno ljudi koji vas okružuju, a nemaju isti temperament kao i vi.

Zbog toga ih izbegavajte i kontakte svedite na minimum. Takođe, moguć je i povišen šećer. Bilo kako bilo, septembar je povoljan za kontrolu vašeg zdravstvenog stanja.

Ljubavni horoskop za jesen 2019

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

OGLAS

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.
840 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
840 Shares
Copy link