Mesečni horoskop Horoskop

Mesečni horoskop za septembar 2019. godine

U septembru mesecu opraštamo se od leta i ulazimo u jesen i tranzicija godišnjih doba po pravilu nosi velike promene. Prvi saznajte kome će mesečni horoskop za septembar 2019. doneti novu ljubav, nove poslovne prilike, ali i zdravastvene probleme.

Ovan

Posao

Vaše prirodno polje posla je u znaku Device, a tokom septembra odnosno  u prve tri nedelje meseca, u njemu se nalazi stelijum planeta u ovom znaku. To u praksi govori da će vaš glavni prioritet biti upravo posao, odnos sa kolegama, saradnicima i nadređenima.

Za početak tu je Mars pa ćete imati osećaj da ste snažniji nego inače, a to je i realno stanje u smislu energije koju ovde ulažete. Pored toga do kraja meseca se pripazite sukoba sa kolegama, jer jedan sarkastični komentar s vaše strane može izazvati burne reakcije.

Do četrnaestog septembra u ovom polju se nalazi i Venera, koja ima benefičnu prirodu. Za razliku od Marsa, omogućava vam da harmonizujete odnose, sklopite kvalitetne dogovore i započnete partnerski posao o kojem već dugo razmišljate.

Nekima od vas se smeši i unapređenje, a to je nešto što već dugo čekate i nećete se iznenaditi povodom toga, jer je u prošlosti već bilo govora o vašem  promaknuću. Tranzitni Jupiter je u direktnom hodu, pravi odličan aspekt na vaš horoskopski znak i bićete u mogućnosti da neke svoje ideje na pravi način predstavite, a samim tim i realizujete.

Ljubav

Na ovom polju dolazi do stišavanja strasti u odnosu na voljenu osobu (ukoliko ste zauzeti), jer je tokom avgusta Mars napravio pometnju. Bićete vrlo servilni prema partneru, a zauzvrat ćete dobiti jednaku pažnju i posvećenost.

U prvoje nedelji meseca, ipak su mogući nesporazumi usled različitih stavova, odnosa, načina komunikacije i zato je preporuka da ne skačete na zaključke, već da sačekate malo. Isto važi i za partnera.

Slobodni pripadnici vašeg znaka vredno rade i to je ovih dana prioritet. Prve dve nedelje septembra daju priliku da promenite svoj emotivni status, a prilika će se ukazati baš preko posla, kolega i slično.

Sredinom meseca, tačnije četrnaestog septembra, tranzitna Venera ulazi u vaše prirodno sedmo polje i  tu će se zadržati do kraja meseca, a omogućiće vam bogatiji socijalni život i daće priliku da promenite svoj emotivni sta8tus. Ljubav dolazi preko prijatelja, na javnim mestima, društvenim događajima.

Zdravlje

Tokom celog meseca septembra, Mars prolazi ovim vašim poljem i potrebno je da budete pažljivi jer su moguće povrede ili intervencije na polju zdravlja. Sada je povoljan period da se posvetite i sami zdravlju u smislu sistematskog pregleda, posete stomatologu i slično.

Međutim, nije povoljan  momenat za neku ozbiljniju hiruršku intervenciju. Nervoza je naglašena, a razlog je i uticaj okoline odnosno ljudi koji vas okružuju, a nemaju isti temperament kao i vi.

Zbog toga ih izbegavajte i kontakte svedite na minimum. Takođe, moguć je i povišen šećer. Bilo kako bilo, septembar je povoljan za kontrolu vašeg zdravstvenog stanja.

Ljubavni horoskop za jesen 2019

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

421 Shares
421 Shares
Share via
Copy link