Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2019. godine

Strelac

Posao

Još tokom jedanaestog meseca će Jupiter boraviti u vašem znaku, sada zajedno sa Venerom, pa će novembar sigurno biti kvalitetan, sa pozitivnom završnicom jednogodišnjeg tranzita najvećeg benefika zodijaka. Sve ono na čemu ste radili I čemu ste se nadali, sada mnogima može biti dato I to preko noći.

Nemojte se previše opuštati, uvek je potrebna doza opreza kao I odgovornosti. Ali je poenta da iskoristite momenat za sve ono što ste planirali uraditi u prethodnih dvanaest meseci, a to će dodatno podržati I retrogradni Merkur.

Pojedini Strelčevi će se odlučiti za zaokret u karijeri, jer žele neka nova iskustva. Prihodi su stabilni, ali vas drži doza straha, što je I očekivano jer se u ovom polju već duže vreme nalazi Saturn koji vas reoblikuje I radi za vas u smislu sazrevanja kroz finansije.

Ako ste u potrazi za poslom, sada ćete imati priliku da se zaposlite jer će vas kontaktirati potencijalni poslodavci iz prošlosti.

Ljubav

Na polju ljubavi, sa Venerom u polju ličnosti, vi jednostavno plenite dobrom energijom I entuzijazmom. Vrlo ste šarmantni, dobro raspoloženi I samim tim, odnos sa voljenom osobom.

S druge strane, boravak planete ljubavi u vašem znaku može doneti I flert sa strane kao I urušavanje harmonije u odnosu u kom se nalazite.

Slobodni Strelčevi imaju visoke standard, tome doprinosi I pažnja koju uživaju, ali zbog toga mogu ostati praznih ruku.

Zdravlje

Na polju zdravlja, generalno ste vitalni, ali su mogući problemi sa hormonima, šećerom I zbog toga je neophodna pažnja, odnosno kontrola.

Škorpije opsesivne, Bikovi lenji, Strelčevi zli: Najveći stereotipi o znakovima Zodijaka

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

336 Shares
336 Shares
Share via
Copy link