Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2019. godine

Škorpija

Posao

Tokom novembra, to jest prve tri nedelje, ćete biti prilično introvertni, odnosno povučeniji u sebe nego inače. Javiće se neki strahovi koji će, prvenstveno biti povezani sa poljem posla. Ako ste iz nekog razloga zabrinuti, pokušajte to prevazići jer razloga za strahove baš I nemate.

Od devetnaestog novembra, vladar vašeg znaka ulazi u vaše prirodno polje ličnosti I vreme je za jednu vrstu revolucije u vašem životu. Zauzimate se za svoje stavove, nekome će to izgledati navalentno pa čak I agresivno, što vas neće mnogo zanimati.

Imajte na umu da mnogi vaši planovi, koje sada sprovodite u delo, svoje rezultate pokazuju tek kroz vreme, dakle u budućnosti, tako se ne stresirajte ako nešto sada ne ide po planu.

U vašem znaku, tokom čitavog meseca, se nalazi Merkur, planeta komunikacije, kretanja, informacije. Kako će od trideset I prvog oktobra do dvadesetog novembra biti retrogradna, pa će vam se na mnogo polja dešavati ponavljanja, obnavljanja kontakata, veza I tako dalje. Mogući su I kraći putevi koje ste ranije planirali.

Sagledajte prošlost, jer sada imate priliku za novi ugao, a što se tiče planova za budućnost, budite obazrivi I strpljivi.

Ljubav

Na polju ljubavi, unosite strasti u odnos u kojem se nalazite. Kako je partner flegmatičniji od vas, ali jednako tvrdoglav, moraćete naći “zlatnu sredinu” da biste pomirili različite stavove I interese.

Slobodne Škorpije će se javiti ljubavi Iz prošlosti koju, iz ove perspektive, na neki način, idealizuju.

S druge strane, tu su I oni koji aspolutno žele nešto novo, a mesta mna kojima se može desiti ljubav su restorani, banke…

Zdravlje

Zdravsteno ste vitalni, preporuka je da se bavite sportom, makar rekreativno, ali se čuvajte povreda.

Jarčevi, Device i Ribe su najveći pesimisti Zodijaka, koji ne umeju da se suoče s problemima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
375 Shares
375 Shares
Share via
Copy link