Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2019. godine

Vaga

Posao

Novembar je mesec u kojem ćete sigurno biti na svim stranama kada su poslovne obaveze u pitanju. Dosta napora ulažete, a imate utisak da ste sve umorniji, bez nekog velikog I značajnog rezultata. To jeste slučaj ali I sami znate da je da uz napor I trud dolaze I nagrade ali uz strpljenje.

Ovo je važan mesec kada su autoriteti u pitanju. Moguće su smene šefova, direktora ali I sukobi sa istima, jer pokušavate isterati neku svoju pravdu. Možda I jeste u pravu, ali sada nije pravi trenutak.

Oslonite se na uticaj vaše vladajuće planete, Venere, koja je u prirodnom treem polju. Ona vas sada štiti od naglih verbalnih ispada I omogućava vam da se držite diplomatije.

Neke Vage će sada poželeti I da se dodatno obrazuju, ili će posao iziskivati dodatne veštine. Strpite se do treće sedmice meseca, kada prolazi Merkurova retrogradnost pa krenite u akciju.

Ljubav

Na polju ljubavi, vrlo ste optimistični I to prenosite I na voljenu osobu, kojja u poslednje vreme I nije nešto raspložena, više je povučena u sebe, nego što je za društvo.

S druge strane, Vage koje su u partnerstvu a nisu zadovoljne istim, obraćaju pažnju na drugu osobu. To može imati posledice koje im se neće dopasti. Vi ste tu da to promenite I ulijete dozu pozitivne energije.

Ako ste slobodni, društvene mreže, telefoni, sve će se to usijati tokom novembra meseca. Imaćete priliku da započnete kvalitetnu ljubavnu vezu, samo ukoliko ne budete neodlučni prilikom izbora.

Zdravlje

Umorni ste I moguće su povrede.

Preventivno posetite stomatologa.

Muškarci Ribe, Lavovi i Bikovi učiniće da živite kao u bajci

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
375 Shares
375 Shares
Share via
Copy link