Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2019. godine

Devica

Posao

Imate snažnu motivaciju da popravite svoje finansije, a to je trend koji vas većneko vreme prati. Neće ići baš lako jer kako novac bude stizao, tako će I odlaziti na različite strane. Prirodno skloni perfekcionizmu, uzrujaće vas nemogućnost kontrole okolnosti u kojima se budete nalazili.

Nešto bolja situacija je od druge polovine meseca, ali ćete I dalje biti nezadovoljni. Kako se tranzitna Venera sada nalazi u vašem prirodnom polju doma, velikoj većini Devica će neko o d porodice priskočiti u pomoć kao podrška.

Na polju posla ćete se povremeno osećati nelagodno, a trebaće vam dosta energije da izgurate ono što ste zacrtali. Vaša planeta, Merkur, je u retrogradnom hodu u znaku Škorpije I nalazi se u vašem prirodnom polju komunikacije, saobraćaja ali I papirologije.

Ukoliko vas očekuju potpisivanja ugovora tokom novembra, dogovori na kraju iz nekog razloga, neće biti ispoštovani. To znači da I vi sami od nečega možete vremenom odustati.

Ljubav

Zauzete Device traže bezuslovnu podršku voljene osobe, ali isame znaju da je taj pojam nedostižan. Što više budete instistirali na tome, kao I na savršenosti, suprotna strana će pokazivati svoje nesavršenosti, nesveno, u želji da zadovolji vaše potrebe. Popustite s pritiskom.

Neki pripadnici vašeg znaka, koji su zauzeti, su na kraju priče. Oni koji su još uvek slobodni, tokom novembra susreću osobe koje su im nekako poznate, iako se nikad nisu videli ranije. Razlog je taj što vam se vraćaju ljudi sa kojima ste karmički povezani.

Savet je da se strpite sa ulaskom u vezu.

Zdravlje

Problemi sa hormonima.

Blizance, Devicu i Strelca očekuje najgori novembar u životu, koji će ostaviti duboke rane

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
375 Shares
375 Shares
Share via
Copy link