Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2019. godine

Lav

Posao

Komunikacija vam je prilično naglašena u prve tri nedelje meseca, a neko će to shvatiti I kao verbalnu agresiju. Zato je preporuka da povedete računa o tome na koji način se obraćate okolini, koje reči birate I slično, naročito kada se radi o poslovnom okruženju, kolegama I autoritetima.

Devetnaestog novembra, Mars ulazi u vaše prirodno polje doma. Kako ova planeta predstavlja aktivnost, argesiju, sukobe, dobro bi bilo da njegovo prisustvo na teritoriji na kojoj mu nije mesto iskoristite za fizičke aktivnosti u smislu premeštanja rasporeda nameštaja, zatim popravke u domu, ali su mogući I novi kvarovi (pazite na kućanske aparate) kao I rasprave sa ukućanima.

Neki Lavovi bi mogli imati problem sa jednim od roditelja. Ako imate nerešena pitanja nekretnina, sada je dobar trenutak da ih sada pokrenete, posebno kada se radi o prodaji. Kupovina nije preporučljiva.

Na polju partnerstava, za one koji zauzeti, do devetnaestog novembra ste u veoma dobrim odnosima sa voljenom osobom. to su dani u kojima vlada harmonija, podrška Venere u Strelcu u prirodnom polju ljubavi. Planiraju se I putovanja, a biće realizovana samo ona koja su dogovorena do kraja leta. Sve ostalo se prolongira.

Ljubav

Mars u Škorpiji pravi napet aspekt na vaše Sunce I zato će dolaziti do različitih mišljenja, nesporazuma u partnerstvu I to sve od treće nedelje novembra. Ništa fatalno, ali je savet da imate strpljenja I razumevanja za suprotnu stranu, kasnije će vam zbog toga biti drago.

Slobodni Lavovi su ovog meseca pod srećnom zvezdom. Dva benefika, Venera I Jupiter se udružuju u polju ljubavi I donose zaista veliku šansu za veliki broj rođenih uvašem znaku da promene svoj emotivni status.

Važno je samo osvrnuti se oko sebe ali I povesti računa o svojim kriterijumima jer su sada malo viši nego inače. U svakom slučaju, novembar je mesec koji vam donosi bogat društveni život.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, ono je stabilno, ali od druge polovine meseca su mogući kardio-vaskularni problemi, lupanje srca, kao I problemi sa želucem.

Ovan, Bik i Lav obožavaju da eksperimentišu u seksu i sa njima nikad nije dosadno u krevetu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

336 Shares
336 Shares
Share via
Copy link