Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2019. godine

Rak

Tranzitni Mars će I tokom jedanaestog meseca biti u napetom aspektu sa vašim Suncem, što govori o zaista velikim naporima koje već neko vreme ulažete u sve što započnete. Ovo je period u kojem ćete aktivno raditi na poboljšanju finansija, a dešavaće se I troškovi koji su afektivnog karaktera, što zapravo I nije vaša priroda u osnovu kada je novac u pitanju.

Mnogi Rakovi se bave I temama poput nekretnina, stambenog pitanja, zato su moguće selidbe, rešavanje dugoočekivanog kredita za kupovinu stana ili kuće…

kako se Mars nalazi, do devetnaestog novembra u vašem polju doma, neophodno je da “povučete ručnu” kada su međuljudski odnosi unutar porodice u pitanju. To znači da sada nije preporučljivo da namećete svoju volju ukućanima, jer ćete izvući deblji kraj.

Neka vam prioritet sada bude fizičko doterivanje doma, ako ništa drugo.

Mars je od treće nedelje meseca u vašem prirodnom petom polju, pa ćete se baviti pitanjima ljubavi. S obzirom na to da ovo polje predstavlja I hobije, sport, sve ono što se voli I ne mora nužno predstavljati ljubav u smislu partnerstva, ovo je odličan period za usmeravanje energije na sve navedeno.

Neko od RAkova će se ozbiljnije posvetiti nekom svom hobiju, razmišljati I o unovčavanju istog, drugi će biti izuzetno aktivni kada je sport u pitanju, u profesionalnom kao I u rekreativnom smislu.

Oni koji su roditelji bi do kraja meseca mogli imati problem sa poslušnošću dece koja će pokazati veliku tvrdoglavost.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste u vezi Ili u braku, preporuka je da se ne bavite detaljima koji vam smetaju kod partnera.

Generalno, kako god da se okrene, partnerstvo je teritorija koja će na neki način biti pod ispitom, u smislu tolerancije, ljubavi prema partneru I suprotno. Osetićete se, u jednom trenutku, veoma važno voljenoj osobi, a već u sledećem ćete imati utisak da ste daleko od prioriteta.

Devetnaesti novembar donosi rasterećenje I daleko bolju komunikaciju I razumevanje sa voljenom osobom. slobodni pripadnici vašeg znaka su u uzbudljivom periodu. Za početak, uz određene provokacje, jedan osoba iz bliskg okruženja će sasvim sigurno privući pažnju velikog broja slobodnih Rakova.

Ovde čak može doći I do sukoba, međutim, sada će takva vrsta strasti Ipak prijati a vremenom bi se različiti stavovi mogli pomiriti I kraj meseca doneti novu romansu.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja, bilo koja vrsta zdravstvenog, tekućeg problema iziskuje dodatnu pažnju.

Kako se znaci Zodijaka ponašaju kada žele da okončaju vezu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
375 Shares
375 Shares
Share via
Copy link