Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2019. godine

Blizanci

Posao

Finansije vam zadaju brige, nikako da se opustite I da stanete na “zelenu granu” a doslovn svaki dan donosi neku vrstu promene na ovom polju. Imajte na umu da što više pokušavate da uspostavite neki red u ovom segment, to će vam se činiti da su troškovi veći a prihodi ih ne mogu ispratiti.

S obzirom na to da je vaš vladar, Merkur, tokom čitavog meseca novembra, odnosno u prve tri nedelje, retrogradan, tako da će se neki pripadnici vašeg znaka vratiti na nekadašnje načine zarade a pojednini Blizanci mogu očekivati I povrat novčanih sredstava.

Pored toga, ova pojava će sasvim sigurno doprineti obnavljanju raznih kontakata iz prošlosti, a daje vam priliku da se dublje unesete u nešto što ste možda nekada samo površno prešli, jer je sada Merkur u znaku Škorpije I radi se o mogućnosti fokusa na jedan cilj.

Što se tiče, konkretno, posla, ovde je situacija zanimljiva, zato što ćete se suočiti sa obavezama koje su odavno iza vas, a to će vam sada ipak prijati, bez obzira na to što ne volite mnogo da se vraćate unazad.

Imate priliku da realizujete nekadašnje planove, ali je preporuka da nove ciljeve ostavite za budući period. Ukoliko je ovo vreme kada morate potpisati neki ugovor, nešto legalizovati, započinjete privatni biznis, savet je da, ako ste u mogućnosti, to prolongirate.

Ljubav

Na polju ljubavi, situacija je složena za zauzete pripadnike vašeg znaka. S obzirom na to da je novembar mesec u kojem tranzitni Jupiter završava putovanje kroz vaše prirodno polje partnerstava, pojedini Blizanci će odlučiti da stave tačku na partnerstvo u kojem su se do sada nalazili.

Ipak, budućnost će zaista dati priliku za promenu odluke, odnosno, pokušaj pomirenja, ali to već zavisi od toga koliko su obe strane spremne na dogovor. Slobodnim Blizancima.

Od drugog novembra, kroz polje međuljudskih odnosa, javnosti ai I partnerstva, prolazi Venera, koja će, za početak, dati priliku za izmirenja sa onima sa kojima nisu u dobrim odnosima, ali I šansu za novu ljubav.

Zdravlje

Kada se radi o zdravlju, neophodno je da povete računa o ishrani, to jest, pokušajte poboljšati režim iste.

Iscrpljenost.

Škorpije, Jarčevi i Device su šampioni u nerviranju drugih koji uvek teraju po svome

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
375 Shares
375 Shares
Share via
Copy link