Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2019. godine

Bik

Posao

Sve vreme imate izraženu potrebu da nešto menjate pomalo na svakom životnom polju. Još uvek će to biti samo u vašim planovima i željama ali ćete bar napraviti neki nacrt gde biste u budućnosti želeli odnosno mogli biti.

Vašim prirodnim poljem posla do devetnaestog novembra tranzitira Mars koji je u znaku Vage što znači da ste izuzetno proaktivni i da je ovo vreme u kojem je postizanje ciljeva izvesno. Vaša sposobnost diplomatije i strpljenja će sada doći do izražaja.

Kako ste prilično brzi u izvršavanju zadataka, energični u postavljanju ciljeva, okolina će, posebno kolege, pokazati povremeno negodovanje na vrlo jasan način što može izazvati sukobe ali i prekid komunikacije sa pojedincima. Od vas zavisi na koji način ćete reagovati ali uvek je preporuka da ne ulazite u konflikte ili da ih bar pokušate izgladiti.

Od dvadesetog novembra pa do kraja meseca sve ono što ste započeli od početka godine, posebno od proleća će sada dobiti svoju završnicu i bićete zadovoljni rezultatima. Ne obazirite se na usputne provokacije koje vas mogu samo usporiti.

Ljubav

Zauzeti pripadnici vašeg znaka su tokom velikog dela meseca distancirani u odnosu na voljenu osobu koja će sasvim sigurno pokazati ozbiljno negodovanje a mogući su i izlivi ljubomore. Ulje na vatru može doliti i tranzitni retrogradni Merkur u vašem prirodnom polju partnerstava pa će suprotna strana retroaktivno navoditi vaše greške iz prošlosti koje možda i nisu tako velike ali sada se dosta toga nakupilo. Moraćete istrpiti kritike.

Dvadesetog novembra Mars ulazi u ovo vaše polje i bez obzira koliko vi kao znak niste voljni da prekidate relacije neki od bikova će se odlučiti da to sada i učine.

Ipak, vrlo brzo nakon toga dolazi do pomirenja. Ukoliko ste slobodni, ovo je period u kojem ćete biti veoma zanimljivi, društveno ćete biti aktivni i viđeni a samim tim povećavate svoje šanse za promene emotivnog statusa.

Posebnu pažnju će vam privući osoba rođena u znaku Ovna ili Škorpije ali ćete čekati prvi korak.

Zdravlje

Na polju zdravlja moguće su sitne intervencije poput posete stomatologu ili provere kompletne krvne slike.

Za ovih 6 znakova Zodijaka počinje najlepši period u životu i trajaće čak 5 godina!

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
375 Shares
375 Shares
Share via
Copy link