Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2019. godine

Ribe

Posao

Tranzitni Jupiter je u znaku Strelca, tokom čitave ove godine I ostalo je još mesec dana do kraja njegovog boravka u ovom znaku. Za vas je Jupiter važan, jer vlada vašim horoskopskim znakom I samim tim utiče na dešavanja u svakodnevici, na jednom metafizičkom nivou.

Tokom novembra ćete imati priliku da finiširate sve ono što ste započeli u prethodnih godinu dana.

Neki pripadnici vašeg znaka će sada dobiti pohvale za rad I trud koji su ulagali, dok će s druge strane, jedan deo Riba dići ruke od onoga što su do sada radili I krenuti nekim drugim putem.

Ovde se može desiti da to bude trenutna odluka I da se vremenom vratite na staro. Zato, ako ste baš zagrejani za promene, nova iskustva, uradite to krajem meseca da se ne biste predomislili.

Ljubav

Kako je Jupiter u vašem prirodnom polju statusa, koje, između ostalog predstavlja I status veze, braka a u bliskoj prošlosti su se desile pojave koje govore o promenama na ovom polju, sad će neki pripadnici vašeg znaka odlučiti da stave tačku na trenutno partnerstvo.

Naravno, radi se o onim partnerstvima koja neko duže vreme trpe “udare” I nisu stabilna. Oni koji su u dobrim relacijama, punim obostranim razumevanjima, opstaju u vremenu, ali će ih dotaći tranzit retrogradnog Merkura koji izaziva nesporazume koje svakako možete zaobići ako razmislite pre nego što nešto kažete.

Slobodne Ribe se interesuju za osobu koja im je nadređena ili im jednostavno svojom pojavom predstavljaju autoritet.

Ovo je neko ko je na neki način stranac, drugačijeg mentaliteta, ponašanja I stava. Simpatije su obostrane, ali vam osoba iz prošlosti može pomrsiti konce.

Zdravlje

Tokom novembra je preporuka povesti računa o ishrani, kondiciji pa se informišite odakle I uz čiju pomoć započeti.

Kada se svi znaci Zodijaka nađu na autobuskoj stanici dobijemo urnebesnu scenu

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

338 Shares
338 Shares
Share via
Copy link