Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2019. godine

Vodolija

U naredne tri nedelje meseca ćete se baviti pitanjima koja se tiči vaših uverenja, ali I planovima koji se već neko nalaze u vašim mislima a sada želite te planove sprovesti u delo. Bićete uspešni u tome, povoljan aspekt Venere, Jupitera I Marsa do devetanestog novembra, zato nemojte biti u neodumici, nego se pokrenite. Imaćete I podršku osoba visokog obrazovanja, ali I svojih prijatelja.

Takođe, ukoliko ste razmišljali I pokretanju novog posla, sada je vreme da počnete istraživati teritoriju, da biste od decembra mogli I nešto I započeti.

Finansije su stabilne, mada postoji već neko vreme jedna doza zabrinutosti na ovu temu. Konstantno imate utisak da novac negde curi. Tranzitni Mars u znaku Škorpije će od dvadesetog novembra prolaziti kroz vaše deseto polje, pa su na vidiku sukobi sa autoritetima, što bi se ipak moglo izneći.

Ukoliko do sukoba ipak dođe, razlog se nalazi u nezadovoljstvu koje vas duže vreme drži, a velika očekivanja, neispunjena isplivavaju na površinu. S druge strane, ovaj tranzit donosi I napredovanje Vodolijama, posebno ako je napredovanje prolongirano, do sada.

Veliki broj Vodolija ovih dana razmišlja da se priključi nekoj od humanitarnih organizacija, a neki će to I sprovesti u delo.

Ljubav

Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, povoljan aspekt nekoliko planeta u vatrenom I vazdušnom elementu će doprineti harmoničnom odnosu sa voljenom osobom. ako ste u prošlosti imali neke nesporazume, a niste ih raščistili, sada je, odnosno do devetnaestog novembra, trenutak da porazgovarate o tome.

Nakon toga, Mars će ući u napet aspekt sa vašim Suncem I nije preporučljivo da se tada izlažete riziku. Slobodne Vodolije su generalno nezadovoljne svojim emotivnim statusom, zato što ne primećuju nikoga ko bi se mogao izdvojiti po nekoj vrsti originalnosti.

Ipak, možete se prijatno iznenaditi polovinom meseca, kada će se pojaviti neko potpuno drugačiji u odnosu na one koje ste do sada sretali.

Zdravlje

Zdravlje je u redu, osim povremene nervoze I nesanice.

Teški snovi će vas iscprljivati I samim tim uticati na vaše raspoloženje ali I na produktivnost.

Najpoznatija vidovnjakinja svih vremena o tome zašto su Ovnovi, Lavovi i Ribe zaista posebni

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

336 Shares
336 Shares
Share via
Copy link