Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2019. godine

Jarac

Posao

Prvih dvadeset dana meseca ćete svu svoju energiju usmeriti na karijeru, sticanju bolje pozicije. Mnogi pripadnici vašeg znaka već duže vreme razmišljaju o promeni posla, odnosno o zaokretu u karijeri a upravo je novembar mesec u kojem će vam sinuti ideja u kom smeru želite da idete.

Trideset I prvog oktobra, Merkur okreće u retrogradni hod pa je preporuka da ipak svoje planove za sada razmatrate, da biste u budućnosti krenuli napred punom parom, jer će se u suprotnom desiti da brzo odustanete iz nekog razloga. Kako je ova planeta trenutno u vašem prirodnom jedanaestom polju, planove iz prošlosti sada možete ozbiljnije razmotriti jer će se mnogi realizovati.

Kako ste se u poslednje vreme prilično distancirali od okoline, posebno od prijatelja, sada je momenat da obnovite kontakte, redovnije se viđate a budite sigurni da će vam se neki prijatelji I sami javiti. Kako je Mars u znaku Vage do devetnaestog novembra I prolazi kroz vama veoma važno polje, a to je polje karijere, odnosno statusa. To u praksi znači da ćete se izboriti za svoje mesto u profesionalnom smislu.

Ponuda za napredovanje je vrlo izvesna, jedino što neće biti adekvatno ispraćena finansijama ali ćete to sada ostaviti po strani, jer vam trenutno ništa ne znači, ali vam je važno za reputaciju, to jest za imidž u javnosti.

Ljubav

Na polju ljubavi, zauzeti pripadnici vašeg znaka zaista daju sve od sebe da bi sačuvali harmoniju u partnerstvu u kojem se nalaze, to će ići nešto teže jer će suprotna strana imati vrlo malo sluha za ono što se kaže ili ih jednostavno neće razumeti.

Preporuka je da se nekako nađete na pola puta ili da jednostavno preskočite teme koje izazivaju nelagodnost.

Slobodni Jarčevi se interesuju za osobu koja je nešto starija od njih, tek što je izašla iz dugogodišnjeg partnestva I novembar može doneti tajnu vezu punu strasti.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, neophodno je da posvetite malo vremena sebi, moguće je da padne imunitet usled nedostatka sna I prekomernog rada.

Žene rođene u znaku Raka, Lava i Jarca mogu svakog muškaca dovesti do ludila

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
375 Shares
375 Shares
Share via
Copy link