Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za mart 2019. godine

STRELAC

Posao

Poslovne prognoze za mart 2019.

Dragi Strelčevi,

Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere će početkom marta praviti kvadrat sa Marsom, sekstil sa Plutonom, trigon sa Jupiterom i konjunkciju sa Venerom. Očekuje vas dinamičan početak meseca koji će vam doneti nesuglasice sa nadređenima. Ponašaćete se brzopleto, što će dovesti do teškoća u poslovnim pregovorima.

Pozitivna strana ovih aspekata će vas činiti prilagodljivim i snalažljivim, pa ćete uspeti da rešite neslaganja i u četiri oka sklopite važan ugovor koji će vam u daljem toku doneti dobru zaradu. 6. marta će Merkur ući u znak Ovna i vaše polje zabave, što će vam doneti više zadovoljstva u radu. Postići ćete uspeh ako se bavite prosvetom i radom sa decom i mladima, kao i ako se bavite oblastima estrade.

11. marta će Merkur praviti kvadrat sa Saturnom, što vas upozorava da ne rizikujete sa novcem i da ne ulazite u velika ulaganja i troškove, posebno u vezi jednog velikog posla ili građevinskog poduhvata.

U trećoj dekadi marta će Merkur praviti konjunkciju sa Venerom. Započećete nešto novo što ste već duže vremena hteli da pokrenete. Merkur će krenuti retrogradno 23. marta, pa će vam trebati više vremena da prikupite potrebna sredstva za realizaciju planiranog. Biće potrebno i da prethodno pozavršavate one obaveze koje kasne i čiji ste rok morali da pomerite zbog nepovoljnih uslova.

Na polju novca je potrebno da budete pažljivi i štedljivi jer vas očekujen otežan priliv finansija na račun.

To će posebno biti vidljivo 13. marta kada će Merkur praviti kvadrat sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju novca. Neki dogovori neće dobro funkcionisati i izostaće zarada koju očekujete. Po svaku cenu izbegavajte rizične investicije. U drugoj polovini marta ćete imati dobitke zahvaljujući ulasku Marsa u vaše polje novca.

Nezaposleni Strelčevi će uspeti da dobiju novo zaposlenje zahvaljujući uspešnim prezentacijama svojih projekata i ideja. Bićete vešti u pregovorima.

Ljubav

Ljubavne prognoze za mart 2019.

Ako ste u vezi:

Početak marta vam donosi prepirke i nesuglasice sa partnerom u vezi sitnica oko kojih ne možete da se usaglasite, a koje se gomilaju. Vreme je da ih počnete rešavati kako vam ne bi unele pometnju i stvarale pojačanu napetost u vezi. Potrebno vam je više zabave. Sa ulaskom Merkura u znak Ovna imaćete više ideja za izlaske i zajednička zadovoljstva.

U drugoj polovini marta će biti potrebno da više pažnje posvetite zajedničkim planovima i da poboljšate komunikaciju sa partnerom. Merkur će krenuti retrogradno 23. marta, pa će vam biti važno da porazgovarate o onome što već duže vreme ometa sklad između vas dvoje. Potrebno vam je više komunikacije, bliskosti i poverenja u odnosima sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Početkom marta Merkur će praviti konjunkciju sa Venerom, što će vam doneti poznanstvo sa osobom koja je komunikativna, zabavna i inteligentna, čime će vas najviše privući. Sastajaćete se u istom društvu i često ćete izlaziti zajedno.

Otkrićete da imate mnogo zajedničkih interesovanja. Saznaćete da je vaša simpatije tek izašla iz duže veze i da još uvek pati za bivšim partnerom. To će otežavati da vas dvoje započnete novu vezu. Potrebno vam je strpljenje.

Nešto stariji Strelci biće ispunjeni optimizmom i širiće radost i sreću. To će vam doneti susret sa osobom sa kojom ćete početi da se viđate i izlazite. Biće vam jasno da ste stvoreni jedno za drugo. Ubrzo ćete ući u vezu i uživaćete.

Zdravlje

Zdravstvene prognoze za mart 2019.

Prva polovina marta vam donosi dobro zdravlje. Bićete puni pozitivne energije i raspoloženi za kretanje i izaske u prirodu. kad god budu povoljne vremenske prilike napravite izlet u prirodu. Potreban vam je čist planinski vazduh. U drugoj polovini marta ćete biti osetljivijeg zdravlja i skloni prehladama. Moguće su i alergijske reakcije na cvetanje.

Vaša ishrana treba da obuhvata većim delom sveže namirnice. Posebno povrće kao što je šargarepa, kupus i zelena salata. Od voća će vam prijati banane i avokado. Potrebne su vam i namirnice koje sadrže vlakna za bolju probavu, a to su brokoli, prokelj i sočivo. Crnu čokoladu i jogur konzumirajte umereno. Izbacite iz ishrane testenine i svinjetinu.

SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za mart 2019.

7, 11, 16, 22, 25

Pročitajte zašto su muškarac Škorpija, muškarac Rak i muškarac Devica toliko posebni.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

273 Shares
273 Shares
Share via
Copy link