Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za mart 2019. godine

LAV

Posao

Poslovne prognoze za mart 2019.

Dragi Lavovi,

U prvoj dekadi marta Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere praviće trigon sa Jupiterom i konjunkciju sa Merkurom. Bićete u mogućnosti da prezentujete vaše projekte i da učestvujete na sajmovima i seminarima. To vam može omogućiti da steknete nove sertifikate i licence koje će vam doneti više uspeha u poslovanju.

Umećete da se snalazite u vezi investicija. Očekuje vas više uspeha u oblastima bankarstva, obrazovanja, turizma i međunarodne trgovine. Dobićete potrebnu podršku za pokretanje planiranih projekata. Venera 7. marta ulazi u znak Ovna gde je u izgonu i slaba, što će se odraziti na vaš posao kroz otežane kontakte sa osobama od autoriteta i sa klijentima.

U drugoj dekadi marta će Venera praviti kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do zastoja i teškoća na polju usluga, u osnosima sa radnim kolegama i u razvoju važnih i dugoročnih radnih zadataka. Ulazak Marsa u znak Jarca, gde je snažan i u egzaltaciji, pomoći će vam da se izborite sa ovim preprekama. Uspećete da izbegnete veće zastoje i gubitke kroz istrajnost u sleđenju jasnih ciljeva.

Treća dekada marta će od vas zahtevati dodatne napore kako biste ostvarili planirano. Venera će praviti kvadrat sa Plutonom i konjunkciju sa Uranom. Izbegavajte ono u čemu nemate dovoljno iskustva i saradnju sa osobama koje vam deluju sumnjivo i nedovoljno stručno. Inovacije u načinu rada i pristupu obavezama će vam doneti poboljšanje.

Na polju novca je važno da koristite povoljne prilike za uvećanje zarade koje će vam se u prvoj polovini marta pružati na poljima kreativnog rada i usluga. U drugoj polovini marta će Merkur praviti kvadrat sa Saturnom, a 23. će krenuti retrogradno, što će ograničiti vaše finansijske mogućnosti. Biće potrebno da se usmerite na rešavanje zaostalih novčanih obaveza.

Nezaposleni Lavovi će biti istrajni u informisanju i nastojanjima da nađu posao koji im odgovara i uspeće da nađu radno mesto u svojoj struci.

Ljubav

Ljubavne prognoze za mart 2019.

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini marta vaš partner i vi ćete se posvetiti sređivanju i ulepšavanju zajedničkog životnog prostora. U tome će vas podsticati skladan aspekt Venere sa Jupiterom. Osećaćete potrebu da više vremena provodite u svom domu okruženi članovima svoje porodice. To će se pozitivno odraziti i na vaše odnose sa voljenom osobom.

U periodu od 11. do 13. marta Merkur i Venera će praviti kvadrat sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka, što će dovesti do zahlađenja u odnosima sa partnerom. Zauzećete različite stavove u vezi zajedničkih izlazaka, putovanja i planova.

U drugoj polovini meseca će to zahlađenje da traje i dalje jer ćete oboje biti nezadovoljni vašom vezom.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Venerom u prvoj dekadi marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja je drugačije od većine ljudi koje poznajete. Biće obrazovana, informisana, otvorena na razgovore i razmenu mišljenja, a uz sve to i vrlo ljubazna i simpatična. Svideće vam se na prvi pogled.

Počećete češće da se viđate i da razgovarate o zajedničkim temama. Biće vam iz svega jasno da je to osoba koja je ambiciozna i karijerista, što će vam otežavati da je pridobijete na emotivnom polju. Nešto stariji Lavovi će više nego obično izlaziti kako bi upoznali nekoga novog.

Čak i ako spustite svoje kriterijume, teško će vam biti da upoznate nekoga ko bi vas dovoljno privukao i zainteresovao za emotivnu vezu.

Zdravlje

Zdravstvene prognoze za mart 2019.

Zdravlje će vam biti osetljivo tokom marta. Potrebno je da se više krećete i izbegavate predugo sedenje, posebno ako vaš posao podrazumeva da dugo sedite. Kvadrat Merkura sa Saturnom će vas činiti sklonim prehladi.

Kontrolišite krvni pritisak jer će vam varirati, posebno u slučaju naglih promena vremenskih prilika. U organizam unosite više mleka i mlečnih proizvoda, zelenog povrća, celera i šargarepe. Pojačajte unos C i E vitamina. Izbegavajte testenine, suhomesnate proizvode, peciva i brzu hranu.

Od voća koristite u ishrani kivi, pomorandže i ananas. Najviše će vam odgovarati semenke suncokreta i bundeve kao i kikiriki. Potrebno vam je i više tečnosti.

SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za mart 2019.

2, 8, 17, 21, 24

Pročitajte zašto su muškarac Škorpija, muškarac Rak i muškarac Devica toliko posebni.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

273 Shares
273 Shares
Share via
Copy link