Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za mart 2019. godine

RIBE

Posao

Poslovne prognoze za mart 2019.

Drage Ribe,

Venera će na samom početku marta praviti trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla i karijere, što će vam doneti pogodnosti za stručno usavršavanje, posete sajmovima, seminarima i uspehe u održavanju poslovnih prezentacija i saradnje sa inostranim partnerima. Ako ste to imali u planu i ako ste u tom pravcu konkurisali, možete dobiti ponudu za posao ili poslovnu saradnju od jedne inostrane firme, što će se pozitivno odraziti na vašu karijeru ali i na finansije. Trigon Merkura sa Jupiterom doneće vam povoljne mogućnosti povezane sa trgovinom inostranom robom, uspeh ako se bavite prosvetom, turizmom ili ako ste po struci ekonomista.

9. marta će Jupiter krenuti retrogradno, što će vam usporiti poslove koji zahtevaju veće investicije jer će vam sporije pristizati neophodna sredtva. Sredinom marta Sunce će praviti trigon sa Jupiterom. Potrudite se da zauzmete što bolje pozicije i da se istaknete na polju svojih delatnosti. Uspeh ćete imati ako se bavite menadžmentom i ako ste na rukovodećoj poziciji. Moguće je i unapređenje. Pratiće vas sreća u poslu.

U trećoj dekadi marta Sunce će praviti kvadrat sa Marsom koji se nalazi u vašem polju posla. Nailazićete na nesuglasice sa nadređenima. Ne bi valjalo da se ponašate svojeglavo i da radite na svoju ruku jer bi to moglo da vam nanese štetu.

Na polju novca izbegavajte početkom marta nepromišljene i ishitrene troškove i investicije. Potreban vam je jasan plan i validne informacije o berzanskim kretanjima. Ako budete proračunati i strpljivi, ukazaće vam se šansa gde ćete moći da zaradite veću sumu novca.

17. marta će Mars koji vlada vašim poljem novca ući u znak jarca gde je u egzaltaciji, što će vas činiti efikasnim u rešavanju važnih finansijskih pitanja. Uspećete da uvećate saldo na svom računu.

Nezaposlene Ribe će dobiti mogućnost da sarađuju u jednom naučnom projektu ili da zasnuju radni odnos u firmi koja se bavi trgovinom inostranom robom.

Ljubav

Ljubavne prognoze za mart 2019.

Ako ste u vezi:

Prolazne nesuglasice sa voljenom osobom imaćete na samom početku marta zbog kvadrata Merkura koji vlada vašim poljem ljubavi sa Marsom. Biće potrebno da nađete način da se dogovorite oko toga šta vam je neophodno u vezi jer je postalo monotono zbog čega ste oboje napeti. Nepohodne su vam promene i nešto novo što će vas pokrenuti na akciju.

Merkur će 13. marta praviti kvadrat sa Saturnom što je pojačati zahlađenje u odnosima sa voljenom osobom. Biće vam potrebno da prihvatite više odgovornosti u vašoj vezi i da izbegavate da se ponašate svojeglavo. 23. marta će Merkur krenuti retrogradno i to je znak da je potrebno da počnete da rešavate zaostale nesuglasice kako biste poboljšali vezu.

Ako ste slobodni:

Počećete razočarani da verujete kako više nema romantičnih osoba ali će vas velikom brzinom razuveriti neko koga ćete odmah prepoznati kao srodnu dušu. Najzad će vam se nakom mnogo vremena pružiti prilika da sa nekim uživate u romantičnim izlascima na mesta koja volite da posećujete. To su pozorišta, restorani, umetničke izložbe i koncerti. Na prvi pogled će vam sve delovati gotovo idealno. Ipak, pripazite i prvo dobro upoznajete potencijalnog partnera. Ne žurite.

Nešto starije Ribe će nakon mnogo truda uspeti da privuku pažnju osobe u koju su zaljubljene već više meseci. Otkrićete da ste kao i obično idealizovali tu osobu. Sada će biti neophodno da prihvatite realnost i odlučite da li još uvek želite vezu.

Zdravlje

Zdravstvene prognoze za mart 2019.

Prva polovina marta vam donosi stabilno i dobro zdravlje. Potrebno vam je više relaksacije, kretanja i izbegavanja stresnih okolnosti. U drugoj polovni marta ćete biti osetljivijeg zdravlja, pa su moguće reumatske smetnje, posebno kod starijih Riba. Bićete podložni virusnim infekcijama i upalnim procesima praćenim visokom temperaturom.

Vaš svakodnevni jelovnik bi trebao da sadrži hranu bogatu proteinima koja vam je potrebna radi jačanja imuniteta. Uzimajte u većim količinama pileće belo meso, jaja, tvrde sireve, jogur i morsku ribu. U umerenim količinama konzumirajte orašaste plodove, sočivo i karfiol. Od voća su vam neophodni banane, jabuke i kokos.

SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za mart 2019.

6, 13, 17, 22, 25

Pročitajte zašto su muškarac Škorpija, muškarac Rak i muškarac Devica toliko posebni.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

273 Shares
273 Shares
Share via
Copy link