Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za mart 2019. godine

Mesec mart 2019. će doneti previranja i bespotrebno rasipanje energije. Ovo naročito mogu da osete vatreni znaci.

Kako poručuje mesečni horoskop za mart 2019. godine, u ovom mesecu treba biti umeren u jelu i piću. Neumerenost sada može narčito da košta zdravlja Ovnove, Škorpije i Vodolije.

Kada je u pitanju ljubav i strast, poslednja dekada će staviti mnoge na iskušenja. Sva je prilika, mart će biti mesec neplaniranih avantura.

Pročitajte šta vam donosi mesečni horoskop.

OVAN

Posao

Poslovne prognoze za mart 2019.

Sam početak marta donosi vam dosta uzbuđenja i dinamike. Merkur će praviti kvadrat sa vašim vladarem Marsom i doneće vam nove izazove i napetosti. Imaćete teške razgovore iza zatvorenih vrata, a mogući su i konflikti sa nadređenima.

Merkur će praviti sekstil sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere, što će vam olakšati da sklopite povoljan dogovor u vezi nečega što će vam doneti uspon u karijeri ali što će biti potrebno da čuvate kao poslovnu tajnu. 6. marta će Merkur ući u vaš znak, a dan kasnije i Venera.

Postaćete efikasniji u organizovanju radnih zadataka i u rešavanju bilo čega što bi moglo da poremeti razvoj vaših planova. U odnosima sa radnim kolagama, saradnicima i u poslovnim pregovorima ćete nastupati otvorenije, sa više ljubaznosti ali i sa jasnim zahtevima.

Bićete uspešni u menadžmentu i u oblastima saobraćaja i trgovine. 11. marta će Mars praviti trigon sa Uranom i doprineće uspešnom ostvarenju vaših ideja. Uspeh ćete postići kroz korišćenje novih tehnologija i modernizaciji vašeg radnog mesta.

17. marta će Mars ući u znak jarca gde je u egzaltaciji i vrlo snažan, a to je ujedno i vaše polje posla. To će vam doneti pozitivan preokret na polju posla. Umećete da koristite sve šanse koje vam se ukažu za napredak.

Između 24. i 30. marta izbegavajte nagle i nepromišljene poteze i pazite da vas neko ne isprovocira na konflikt, posebno neko od vaših nadređenih. Na polju novca vas na početku meseca očekuju dobici zahvaljujući trigonu Venere i Merkura sa Jupiterom.

Imaćete dobar osećaj za investicije i finansijske obrte, a uspećete i da uvećate zaradu kroz korišćenje tajnih kanala. U drugoj polovini marta izbegavajte rizične poteze, posebno 24. u mesecu kada će Venera praviti kvadrat sa Plutonom.

Nezaposleni Ovnovi će uspeti da se prikažu potencijalnim poslodavcima u najboljem svetlu. Lako ćete moći da dobijete novi posao, čak i da pokrenete sopstveni.

Ljubav

Ljubavne prognoze za mart 2019.

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Jupiterom na početku meseca donosi vam srećne okolnosti i pruža vam mogućnost da vaš odnos sa partnerom poboljšate onoliko koliko poželeti možete. Pružiće vam se prilika da otputujete na vikend koji ćete provesti u intimnoj atmosferi i posvetite vreme samo jedno drugom. Zajednički planovi će početi da vam se ostvaruju.

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi ulazi u vaš znak 6. marta. Doneće vam uzbudljive trenutke sa voljenom osobom pune strasti. Otkrićete koliko ste potrebni svom partneru i umećte da uzvratite na lep način. 13. marta venera će praviti kvadrat sa Saturnom što će dovesti do zahlađenja u vašem odnosu. Bićete tvrdoglavi u svojim stavovima.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se već na početku meseca i ubrzo ćete otkriti da se i vi dopadate osobi u koju ste zaljubljeni. U početku ćete nekoliko puta izaći zajedno i delovaće vam da je vaša simpatija stidljiva ali će se već sredinom meseca između vas dvoje razbuktati strasti. Bićete prijatno iznenađeni i u početku ispunjeni zadovoljstvom. U trećoj dekadi marta ćete shvatiti da je osoba sa kojom ste započeli vezu previše strastvena i pomalo ljubomorna, što će dalji tok vaše veze dovesti u pitanje.

Stariji Ovnovi će uploviti u burnu avanturu sa osobom koju će upoznati na jednoj zabavi. Poželećete da to bude više od avanture ali ćete ubrzo shvatiti da je vaša ljubav prilično zahtevna i neće vam biti lako da ostanete u vezi.

Zdravlje

Zdravstvene prognoze za mart 2019.

Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja će praviti u martu uglavnom povoljne aspekte, što će vam doneti dobro i stabilno zdravlje. Merkur 6. marta ulazi u vaš znak, pa ćete osećati pojačanu potrebu za kretanjem i u tu svrhu ćete odlaziti na duže šetnje ili džoging kad god vam to budu dopuštale vremenske prilike. Bićete u pokretu i fizički aktivniji nego obično.

Prijaće vam ishrana koja u sebi sadrži više svežeg povrća kao što je zelena salata, rotkvice, spanać i blitva. Od voća će vam prijati banane, ananas i kivi. Od mlečnih proizvoda konzumirajte više sireva, dok mleko uzimajte umereno. Hleb i testenine, osim integralnih, izbacite iz ishrane. Meso i ribu možete uzimati u umerenoj meri. Pojačajte A vitamin.

SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za mart 2019.

9, 11, 15, 22, 28

Pročitajte zašto su muškarac Škorpija, muškarac Rak i muškarac Devica toliko posebni.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

OGLAS

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.
743 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
743 Shares
Copy link