Mesečni horoskop Horoskop

Mesečni horoskop za mart 2017. godine

Mart je mesec kada  retrogradna Venera ponovo neke znake dovodi u posebno stanje. Šta nas čeka ovog meseca na poslovnom, ljubavnom i zdravstvenom planu, šta kažu zvezde?

OVAN

Posao: 

Za mnoge od vas, naročito za one rođene između 20. i 31. marta, ovo će biti izuzetno čudan period. Ukoliko želite da započnete neki novi poslovni projekat, idealno vreme za to bi bilo odmah nakon rođendanskog slavlja.Mesec mart za vas će biti naročito interesantan i pun događaja. Ukoliko ste rođeni između 20. i 25. pokušajte da poslove obavljate bez nervoze, smireno i čuvajte se brzopletih poteza.Potrudite se da se ovog meseca dobro organizujete, pošto će za vas od esencijalnog značaja biti svaki trenutak odmora koji uspete da ugrabite i iskoristite ga da pročitate neku dobru knjigu, pogledate film. Preterivanje u radu vas neće dovesti nigde.Ovo će za vas biti neobično mističan mesec, pun duhovnih iskustava, ličnog preispitivanja i dubokih misli. Mogući su događaji koji mogu promeniti tok vašeg života i dovesti do pronalaženja drugačijeg životnog puta. Klonite se nevolja i prilazite obavezama sa izvesnom dozom opuštenosti. Ne dozvolite da vas obaveze usisaju u vrtlog, jer će biti dana kada će se sve odvijati sumanutom brzinom. Bitno je samo da ne podlegnete tom haosu. Ukoliko tražite posao, prilika će se javiti tek nakon 22. marta.

Ljubav:

Ukoliko ste u vezi, obratite malo više pažnje na svog partnera, pošto će više nego obično menjati raspoloženja i biti osetljiviji. Nekada ove turbulencije nastaju zbog ličnih problema, a nekada jednostavno zbog uticaja više sile – kosmičkih energija koje im ne idu na ruku.Kako god bilo, ne gubite prisebnost i budite blagi prema svom partneru dok prolazi kroz loše periode, kako ne biste u svoju vezu unosili ogorčenost. Imajte više strpljenja i sa porodicom. Ovo će biti turbulentan period za sve ljude, pa i za vaše najbliže. Usamljenim ovnovima ljubav je prevrtljiva ovog meseca. Čuvajte se stvari koje izgledaju kao nešto što nisu.

Zdravlje:

Tokom celog meseca služiće vas dobro zdravlje. Malo više pažnje obratite na stopala.

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

55 Shares
Share via
Copy link