horoskop-jun-lipanj-more
Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za jun 2016. godine

Ovan i Lav će biti posvećen napredovanju, Devica sklona zaljubljivanju, i to u nekoga iz bližih krugova, Jarac je u junu veoma blizu ludog kamena, Strelac u jakoj borbi protiv svoje prirode. Dolazi nam juni i leto, poslednji radni zamajac pred odmor. Ko će se razvijati u poslu, koga čeka karmička ljubav, a ko ostaje kratkih rukava? Pročitajte mesečni poslovni i ljubavni horoskop za juni 2016. godine.

Ono što je simptomatično za prvi letnji mesec je da će veći deo pripadnika Zodijaka biti usresređeniji na karijeru nego na privatan život, ali to ne znači da će na polju ljubavi i porodičnih odnosa biti mrtvo more. Otkrijte šta vas očekuje ovog meseca, pročitajte mesečni horoskop za jun 2016. godine.

OVAN

Ono što je najbitnije da zapamtite tokom juna je da je neophodno da budete spremni na kompromis i na saradnju inače će uspeh izostati. Tokom ovog meseca dosta vremena ćete provoditi sa porodicom i prijateljima ali bi trebalo bi i da se pozabavite osmišljavanjem poslovnih strategija. Izazove na koje budete nailazili moći ćete da prevaziđete samo ako budete spremni da poslušate mišljenje drugih, ali i ako budete dobronamerni prema svojoj okolini.

POSAO

Rođeni u znaku Ovna imaju dobre aspekte za napredak u karijeri. Postoje velike šanse da budete uključeni u nove projekte od velikog značaja. Iako će se osećati poštovano i bitno, ti novi poslovi bi mogli da budu izvor prevelikog stresa za vas. Za sve Ovnove koji su u potrazi za posao jun bi mogao da bude vrlo plodonosan mesec, naročito period između 13. i 19. juna.

S druge strane, pošto ćete biti pod uticajem Venere ovog meseca, vaša finansijska situacija bi mogla da bude problematična pa budite spremni na određene korekcije iliti stezanje kaiša tamo gde je neophodno.

horoskop-kamilica-insta

LJUBAV

Slobodni Ovnovi bi pod uticajem Venere svog budućeg partnera mogli da upoznaju u obrazovnoj ustanovi koju pohađaju ili preko prijatelja, predviđa mesečni horoskop za jun 2016. godine.

Ovnovi u vezi će pružati podršku svom partneru, a pojedini će biti spremni da učestvuju u njihovim finansijskim projektima. Pripadnici ovog znaka koji su u braku treba da očekuju mesec pun harmonije, ali i donošenja važnih odluka poput trudnoće.

ZDRAVLJE

Dobro ćete se osećati sve do 21. juna, kada će vitalnost biti u znatnom opadanju. Neophodno je da se zdravo hranite, ali i da češće odlazite na masaže i da vežbate na otvorenom.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share