Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za februar 2019. godine

Ovan

Mesečni horoskop za februar 2019. godine donosi nam brojne izazove i prepreke koje ćemo morati da savladamo.  Prva tri dana u februaru 2019. godine su pod uticajem napetog, čak eksplozivnog aspekta između Marsa i Plutona. Kako dani odmiču situacija se smiruje i planete su u više prijateljskom odnosu.

Sekstil između Saturna i Neptuna pazi na nas ovog meseca, a najsnažniji uticaj je od 1. do 14. februara. Sanjarićemo o stvarima (u vezi kojih do sada nismo baš ništa preduzeli da ih ostvarimo) i pokušaćemo da ih realizujemo koliko god je to moguće.

Ovaj aspekt kod određenih ljudi može probuditi potrebu da nametnu svoj autoritet drugima, bilo da se radi o moralu, religiji, pravdi i slično.

Posao

Mars, vaš vladar će 2. februara praviti kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Nailazićete na situacije koje će zahtevati prilagođavanje i promene na koje niste spremni i koje nećete moći da prihvatite bez otpora.

To će vas dekoncentrisati u obavljanju važnih zadataka. Na sreću, ravnotežu će vam praviti Venera koje će ući u znak Jarca i vaše polje posla i karijere.

Doneće vam dobar osećaj kako da se postavite u poslovnim odnosima i od koga da potražite podršku za ostvarenje ciljeva koji su vam u planu. Otvoriće vam neočekivano povoljne prilike za finansijske dobitke. Sunce će 8. februara praviti sekstil sa Jupiterom i doneće vam podršku saradnika u razvoju ranije započetih radnih zadataka. Imaćete dodatnu motivaciju i usmerenje.

Uspeh vas očekuje u razradi novih ideja, na polju elektonike, IT sektora, u finansijskim oblastima i u svemu gde se traže vaše rukovodeće sposobnosti. Mars će 13. februara praviti konjunkciju sa Uranom.

Načinićete nove proboje i uspeti da zauzmete bolji položaj, što donosi i nove izazove. Mars će 14. februara ući u znak Bika i doneće vam nove izazove ali i prepreke na polju finansija. Biće vam potrebno više vremena i energije kako biste uspeli da nabavite dovoljno novca i sredstava za nastavak važnih radnih zadataka. 18. februara će Venera praviti sekstil sa Saturnom u vašem polju posla.

Započećete veliki i dugoročni projekat koji će vam doneti veliku zaradu.

U trećoj dekadi februara Merkur pravi sekstil sa Saturnom i donosi vam uspeh u poslovima vezanim za administraciju, ustanove zatvorenog tipa, zdravstvo, ekonomiju i u trgovini energetskim resursima.

Konjunkcija Venere sa Plutonom doneće vam dobar osećaj za investicije i vaša zarada će krenuti ka usponu.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima zdravstva, kao i u poslovima koji su vezani za transport robe i magacine.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi 2. Februara pravi trigon sa Uranom i ulazi u znak Jarca. Imaćete nove ideje kako da poboljšate vaš odnos sa partnerom.

Počećete da radite zajedničkim snagama na ostvarivanju važnih zajedničkih planova i ciljeva. To će vas zbližiti i doprineće stabilnosti vaše emotivne veze. Osećaćete obostranu privrženost.

Druga polovina februara donosi vam više romantičnih trenitaka zahvaljujući sekstili venere sa Neptunom. Ostvarićete bar jedni zajedničku želju. Pokrenućete nešto novo u vašoj vezi za šta ste oboje sigurni da će vam doneti prosperitet.

U trećoj dekadi februara ćete umeti jedno drugom da se prilagodite u svemu i vaša strastvenost će se pojačati na radost partnera.

Ako ste slobodni:

U prvom delu februara počećete da osećate potrebu da se skrasite u ozbiljnoj vezi. Delovaće vam pomalo čudno što vas prolazi potreba za uzbudljivim ljubavnim avanturama.

Sredinom meseca zavešće vas osoba koja će vam delovati kao ostvarenje vaših snova. Zaljubićete se i u dok trepnete već ćete biti u njenoj mreži.

To je neko ko dobro zna šta hoće. Već 18. februara ćete biti u prilici da uđete u novu vezu koju će vam doneti konjunkcija Venere sa Saturnom. Stariji Ovnovi će kroz poslovne odnose upoznati nekoga s kim će osim poslovnih, uvideti da imaju i mnogo drugih interesovanja i mnogo toga zajedničkog.

Počećete da se viđate van posla i u drugoj polovini februara započećete vezu.

Zdravlje

Februar će vam doneti promenljivo i osetljivije zdravlje, što ćete pojačano osećati nakon 10. U mesecu kada Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja bude ušao u znak Riba.

Kako je Merkur slab u Ribama, to će vam doneti slabiju cirkulaciju, hormonski disbalans, pojavu malokrvnost, a moguće su i akutne bolesti, kao što je grip ili jača infekcija.

Vaša ishrana u febrzaru bi trebalo da sadrži što više namirnica sa antioksidansima, vitaminima ali i gradivnim materijama kako biste ubrzano nadoknađivali potrebne materije. Jedite što više povrća, a za dodatak ishtani koristite morske alge, mekinje i kompleks B vitamina.

Prijaće vam južno voće kao što su pomorandže, mango i sok od ceđenog limuna.

Srećni brojevi

9, 14, 17, 20, 26

Zvezde otkrivaju koji će vam biti najsrećniji dan u 2019.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share