Mesecni horoskop za decembar 2018 godine
Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2017. godine

Mesec decembar 2017. donosi retrogradni hod Merkura. To znači da je moguće da će vem neki poslovi ostati nedovršeni ili če biti prolongirani. Mogući su nesporazumi sa partnerom ili sa nekim sa kim se često dopisujete. Gubljenje dokumentacije i lozinki je takođe vrlo verovatno. Ali mesečni horoskop za decembar 2017. godine donosi i mnoštvo lepih stvari, ustreptalih ljubavi, flerta i iznenađenja.

Horoskop za decembar 2017.

OVAN

POSAO

Na početku decembra vaš vladar Mars pravi opoziciju sa Uranom koji se nalazi u vašem znaku, što vas upozorava da su moguća neprijatna iznenađenja u odnosima sa poslovnim partnerima, što bi moglo dovesti do prekida saradnje i naneti štetu vašim poslovnim planovima i aktuelnim poslovima. Ako budete spremni na nalaženje zajednički prihvatljivih rešenja, uspećete da prevaziđete ovu krizu. 6. decembra će Merkur praviti sekstil sa Marsom, dok će Mars praviti sekstil sa Saturnom.

Dobro isplaniranim potezima i akcijama ćete uspeti da dobijete finansijsku podršku za započinjanje nove faze u razvoju jednog važnog projekta. Uspećete i da na vreme okončate jedan posao koji vam je na dugoročnom nivou od velike koristi. Kako će merkur biti retrogradan veći deo decembra, potrebno je da budete pažljivi u poslovnim pregovorima jer ćete tu nailaziti na zastoje i teškoće. U drugoj polovini decembra će Sunce i venera praviti konjunkciju sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Započećete nove projekte i ostvariti uspeh u oblastima industrije.

Novac i finansije

Venera koja vlada vašim poljem novca ulazi 1. decembra u znak Strelca koji je znak promenljivog kvaliteta, pa samim tim ukazuje da će biti potrebno da se prilagođavate aktuelnim finansijskim kretanjima. Venera će 10. u mesecu praviti kvadrat sa Neptunom, što će vas činiti sklonim rizičnim potezima i nerealnom sagledavanju vaših mogućnosti. Ako ne budete bili dovoljno pažljivi, možete se naći na gubitku. Sredinom meseca ćete imati nove ideje u vezi investicija, zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Venerom i to će biti mudre investicije. Krajem decembra Venera će praviti konjunkciju sa Saturnom u vašem polju posla, što će vam doneti stabilne prihode i poboljšati saldo na vašem računu.

Nezaposleni Ovnovi će imati dovoljno upornosti da se probiju i da dobiju zaposlenje koje će im odgovarati zbog dobre plate koju će moći da zarade.

LJUBAV

Ljubavne prognoze za decembar 2017.

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini decembra izbegavajte da bilo šta tajite od partnera jer vaše tajne mogu lako da izbiju na videlo i da dovedu do problema u vašoj emotivnoj vezi ili braku. Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa partnerom i da se posvetite zajedničkim planovima. Nedostajaće vam strpljenje za dogovore, što donosi napetost u odnosima.

U drugoj polovini decembra ćete imati ideje kako da poboljšate odnos sa voljenom osobom i kako da ispunite zajedničko vreme. Predložićete vašu ideju o zajedničkom dočeku nove godine i kako biste sve mogli provesti predstojeće praznike, što će vaš partner prihvatiti sa oduševljenjem. Dodaće nekoliko svojih dopuna koje će vama odgovarati.

Ako ste slobodni:

Preko jednog prijatelja upoznaćete osobu koja dolazi iz daleka, verovatno iz inostranstva, u posetu rođecima i proslavu praznika. Između vas dvoje će se dogoditi simpatija na prvi pogled. Počećete da se viđate, da izlazite i ubrzo ćete nastojati da što više vremena provedete zajedno. Oboje ćete znati da ne možete da očekujete više od avanture ali ćete ipak poželeti više. Dobro ćete se slagati u seksu i vaša veza će biti ispunjena strastima, dinamikom i izvesnom dozom romantike.
Stariji Ovnovi će sa jednom osobom započeti tajnu vezu, bez obzira na to što će im već na startu biti jasno da to neće biti lako i da će im doneti teškoće. Budite spremni na nestabilnost vaše nove veze i pokušajte da se prilagodite okolnostima.

ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za decembar 2017.

Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja će tokom decembra prolaziti kroz znak Strelca, gde je slab i u izgonu. većim delom decembra će Merkur biti retrogradan. To je jasan znak da je potrebno da pazite na svoje zdravlje jer će biti osetljivo i promenljivo. Delujte preventivno. Praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju u slobodno vreme.

Ishranu prilagodite vremenskim prilikama. Potrebna vam je jača hrana ali ne i teško svarljiva. Izbegavajte brzu hranu i više uzimajte supu od povrća, namirnice koje u sebi sadrže veću količinu C vitamina, jabuke, banane, ananas. Smanjite mleko, meso i bilo bi dobro da smanjite kafu, konzumaciju alkoholnih pića i slatkiša. Tako će vaše zdravlje biti stabilnije.

SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za decembar 2017.
3, 10, 16, 22, 26

Pročitajte godišnji horoskop za 2018.

Nastavak na sledećoj strani…

Luftika
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow