Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za april 2019. godine

Jarac

POSAO

Dragi Jarčevi,

Venera se u retrogradnom hodu vraća u vaše polje komunikacije i saobraćaja i najveći deo aprila će provesti tamo. Kako se u isto vreme vraća u znak gde se dobro oseća, to će vas činiti ljubaznim i prijatnim u komunikaciji. Iskoristite ovaj period da obnovite kontakte sa osobama sa kojima ste već ranije imali dobru saradnju i sa kojima lako nalazite zajedničke interese.

Ideje i predloge o kojima razmišljete duže vreme ili koje ste već ranije pokušali da predstavite ali nisu imale dovoljno odjeka kod vaših sagovornika, sada imaju više šansi da budu prihvaćete. Ovog puta sagovornike neće privući na prvom mestu vaši predlozi, već način kako ih budete izneli i prijatan, prijateljski, pokroviteljski ton vašeg izlaganja. Umećete da u poslovnim pregovorima pronađete šta je ključna potreba vaših sagovornika i tako ćete ih privoleti na saradnju.

Ovo će se posebno isplatiti Jarčevima koji se bave poslom prodavca ili savetnika. Bićete uspešni i u poslovima gde se od vas očekuju kreativna rešenja. Ostvarićete dobru saradnju sa osobama na visokom položaju.

Tokom prila izbegavajte rizične poteze, naročito kada se radi o novcu i investicijama, ali i zaključivanju novih poslova koji u sebi sadrže povećanu dozu rizika ili u kojima nemate dovoljno iskustva. Merkur će se od 10. aprila kretati retrogradno, zbog čega nećete moći da dovoljno dobro procenite koliko je sigurno nešto u šta nameravate da se uspustite u vezi poslovnih ponuda.

To će vam donositi zastoje ako se bavite oblastima zabave ili ugostiteljstvom. S druge strane, dobar uspeh vas očekuje ako se bavite privatnim poslom jer ćete uspeti da dođete do izražaja i vaš nastup na tržištu će biti zapažen. Umećete izuzetno dobro da upravljate svojim preduzećem, a ako radite za drugog, istaći ćete se kao ličnost.

Nezaposleni Jarčevi će biti dobro informisani gde su otvoreni konkursi za zapošljavanje i gde se traže njihove kvakifikacije, što će im olakšati pronalaženje novog posla.

Sve o ljubavnom horoskopu

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Zajedničko vreme sa voljenom osobom će vam biti važnije od stalne posvećenosti poslu i životnim ciljevima. Izlasci sa partnerom u pozorište, bioskop, koncert ili odlazak na izlet u prirodu kada je lepo vreme predstavljaće vam izvor pozitivne energije i činiće vas motivisanim, vedrim i punim inicijative, što će prijati vašem partneru.

Bićete više nego obično posvećeni vašoj porodici i potrudićete se da vaš dom zablista. Partneru ćete predložiti vaše zamisli o ulepšavanju izgleda vašeg doma, a partneru će se to dopasti, pa ćete zajedničkim snagama da to sprovedete u delo. Imaćete dovoljno vremena i za intimne trenutke udvoje, što će vas još više zbližiti i poboljšati vašu emotivnu vezu.

Ako ste slobodni:

Merkur će se kretati retrogradno kroz vaše polje ljubavi, što vam može doneti susret sa bivšim partnerom. Kako nećete imati nikoga ko bi mogao da vam privuče pažnju, ovaj susret će u vama pokrenuti nekadašnja osećanja, a nakon nekoliko susreta ćete zaključiti da je i bivši partner zainteresovan da ponovo pokušate. Postoje izgledi na uspeh, pod uslovom da ne ponovite greške koje su prvi put dovele do raskida. Na to naročito pripazite jer ćete biti skloni ponavljanju grešaka.

Nešto starijim Jarčevima neće prijati izlasci i zabava. Umesto toga, počećete da se tajno viđate sa jednom osobom koja nije slobodna, a koja vas od skora zavodi i deluje vam privlačno. Pazite da neko ne otkrije vašu tajnu vezu.

Vaš horoskop za starost

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti promeljivo i osetljivo. Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja će u aprilu biti retrogradan, što će prouzrokovati pojačan umor i variranje krvnog pritiska. Moguće su i respiratorne smetnje. Prilalo bi vam da više vremena provodite u prirodi na čistom vazduhu, kako bi vam se pojačao imunitet. Izbegavajte preterane napore.

Zdrava ishrana će preventivno uticati da se osećate bolje i poboljšaće odbrambene sposobnosti vašeg organizma. Potrebno vam je više tečnosti i vitamina. Osim čiste vode, povremeno pijte i mineralnu. Ceđeni sokovi, posebno od limuna, pomorandže i jabuke su dobar izvor vitamina. Sveže povrće, mleko i mlečni proizvodi vam se takođe preporučuju.

Ko je dete sreće a ko lepotica iz snova?

SREĆNI BROJEVI

1, 8, 17, 21, 31

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Poštovani,

    Mislim da je bio bolji pregled mesečnog horoskopa, po horoskopskim znacima, kada ste koristili linkove.
    Ovo listanje stranica je naporno i dugačko.

    Inače za Mariju sve pohvale, veoma je detaljna što je retkost.

    Pozdrav,

345 Shares
345 Shares
Share via
Copy link