Poznati Srbija

Bivša supruga Jovana Memedovića je dama par ekselans (FOTO)

Printscreen/Instagram/jovanmemedovic

Bivša supruga voditelja Jovana Memedovića zaisdta pleni svojim prirodnim i ženstvenom izgledom. Mirjana Memedović vodi računa o svom izgledu, zdravo se hrani, zdravo živi, drži korak s prirodom…

Bavi se aromaterapijom pa, ako ste se pitali da li je u nekom od tih eteričnih ulja iz lekovitih biljaka pronašla eliksir večne mladosti, odgovor je da možda i jeste.

Gospođa Mirjana aktivna je na Instagramu gde često objavljuje interesantne fotografije.

 

Mirjana već neko vreme vrlo uspešno promoviše eterična ulja, koja su korisna kako za psihološka, tako i zdravstvena stanja, a dobra su i u estetske svrhe.

Inače, Jovan i Mirjana su se razveli 2014. godine, na iznenađenje opšte javnosti. Za voditelja i njegovu suprugu, međutim, to je bila jedina ispravna odluka u tom momentu.
Bivši supružnici i roditelji dvoje dece, Maše i Uroša, razišli su se bez grubih reči, te je i sam proces razvoda bio bezbolan, a tek nedavno otkriveni su pravi razlozi razvoda.
Iako se uvek pretpostavlja da je glavni razlog razvoda odsustvo ljubavi ili pak razgovora, možda prezasićenje, međutim kod Jovana i Mirjane dogodilo se potpuno nešto drugo.

Voditelj i autor emisije „Sasvim prirodno“ zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće, zapravo najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući neverovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno rekao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca, pisao je svojevremeno Kurir.

Izvor: story.rs

Maša Memedović je od glave do pete skockana u second hand komade i prava je modna inspiracija

Share via
Copy link