Lifestyle Magazin

Poznate dame sa zaraslim međunožjem, sve ih je više i sve su ponosnije na svoj „grm“ (VIDEO)

Madonina ćerka, šiške ispod miške
Foto: Printskrin Madonina ćerka godinama ponosno pokazuje dlačice ispod pazuha koje ne uklanja

Nije novi, ali je sve masovniji trend među pripadnicama lepšeg pola da jednostavno prestanu da briju svoje intimne delove, noge ili pazuh. Čak i oni kojima je ovo gadno i „fuj“ priznaće da je za samo jedan odlazak na bazen ženi potrebno nekoliko dana planiranja (kad će ciklus, hoće lii biti vikend kad prođe ovulacija…), dok je muškarcima dovoljan samo peškir preko ramena.

O dlakama da i ne govorimo.

Kao odgovor na ovaj teror lepote, danas mnoge poznate ličnosti, uključujući i Madoninu ćerku Lurd, „neguju“ dlake na različitim delovima tela. I ono najvažnije, žene javno pokazuju kako njihovo telo izgleda sa dlačicama, koje su prirodna stvar.

Jedna od njih je i manekenka Ejmi, koja je odlučila da brijač ne koristi do daljnjeg, kada je u pitanju bikini zona.

Ona na svom TikTok nalogu redovno kači klipove u kojima s ponosom pozira u bikiniju, ali umesto savršene linije, u fokusu je njen „grm“.

„Dakle, ako dlaka nije trebalo da bude tamo, uopše ne bi rasle na našim telima“, poručila je Ejmi.

@itsyagirlaimeeinghigher RISE UP TOGETHER 🤩💪 #fyp #corememories #secretaccount #bodypositivity #flatchestgang ♬ FRONTIN – Omnily hunnye 🌬

Inspirirane njenim stavom, mnoge žene su pohvalile manekenku jer je samouverena. Takođe, bilo je i muškaraca koji se slažu s tim da dlake uopšte ne moraju da budu gadne.

Mislim da je to kul i seksi, iskreno“, „Dlake su seksi, ne znam u čemu je problem“, „Volim kad moja devojka izgleda prirodno. Više joj se divim!“, „Ne treba da te bude sramota, samo neka raste“, „Nema ništa loše u brijanju, nema ništa loše u tome da ih zadržimo. Šta god želite da uradite to je pravi izbor za vas“, bili su samo neki od komentara ispod njenih videa.

S druge strane, mnogi su se pitali da li se ikada obrije ili „ošiša“ dole, i na koji način „neguje grm“.

Manekenka je otkrila da i šamponira, ali i održava stidne dlake dok ne postanu mekane i nežne, kao i to da se povremeno obrije i oblikuje frizuru, u zavisnosti od prilike.

@itsyagirlaimeeinghigher Bush is back 🌳😝 #fyp #corememories #secretaccount #dayinmylife #bodypositivity #flatchestgang #bush #hairisnormal ♬ Ginseng Strip 2002 – Yung Lean

Izvor: kurir.rs

Holivudske lepotice vratile još jedan zaboravljeni trend – šiške ispod miške

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

524 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap