Novosadsko-BIG-decije-leto-5
Dogadjaji

Maskenbal na zatvaranju Big dečijeg leta

Poslednju nedelju najvećeg do sada Novosadskog BIG dečijeg leta obeležiće programi inspirisani muzikom, plesom i prijateljstvom i tradicionalni letnji maskenbal!

Završnica manifestacije biće upriličena tradicionalnim letnjim maskenbalom za sve učesnike u petak, 28. avgusta, od 18.00, na uglu Dunavske i Gimnazijske ulice ispred Gradske biblioteke u centru Novog Sada, u organizaciji Dečijeg odeljenja Gradske biblioteke.

Cilj ovogodišnjeg maskenbala je promocija čitanja, druženja i nagrađivanje mašte.

Tokom ove nedelje posetioci i učesnici će imati priliku i da posete Muzej Grada Novog Sada, učestvuju u  interaktivnim radionicama plesa, pevanja ili da se priključe školi rokenrola.

U Muzeju Grada Novog Sada (u Dunavskoj ulici 29),  deca će moći da se kroz izložbu „Živeo život – živela ljubav“ upoznaju sa svakodnevicom običnog čoveka u staroj Jugoslaviji u periodu od 1950. do 1990. godine.

Svi oni koji su zainteresovani za sviranje, ples i muziku, svoje talente moći će da iskažu na Maloj školi rokenrola u Kulturnom skloništu i u Muzičko-plesnom teatru „Iskrice“. A filmadžije će i ove nedelje praviti animirani film u Dečijem kulturnom centru koristeći modelovani plastelin i stop moušn tehniku.

Deca učesnici će svoje fizičke sposobnosti testirati u Adrenalin parku „Zemlja čuda“ i u školi fudbala „Siniša Mihajlović“, dok će na kreativnim radionicama kod Prijatelja dece Novog Sada razvijati maštu i praviti predmete od različitih materijala.

Organizatori Novosadskog BIG dečijeg leta 5 pozivaju decu i roditelje, učesnike i saradnike da pripreme maske na vreme i da nam se pridruže na tradicionalnom maskenbalu u petak, 28. avgusta, u 18 časova ispred Gradske biblioteke da zajedno proslavimo završnicu jedne od najlepših manifestacija za decu i 60 godina Dečjeg odeljenja i 170 godina Gradske biblioteke u Novom Sadu!

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share