Vesti Novi Sad

Masaža u paru kao poklon za Dan zaljubljenih

Ukoliko još uvek ne znate kako da iznenadite vašeg partnera za Dan zaljubljenih dobar poklon mogu biti masaže u paru, koje su veoma popularne među Novosađanima. Aromatična ulja, sveće, topla čokolada, dodir, masaža, đakuzi, sauna, bazen su samo neke od mogućih kombinacija u kojima možete da uživate u paru sa svojom voljenom osobom. U Wellness centru Hotela Park već sada možete da rezervišete vaučere za ovakve masaže po povoljnoj ceni kao iznenađenje za vašeg partnera, a sam termin je moguće iskoristi uoči ovog praznika i vikend posle 14. februara.

privatna arhiva
privatna arhiva

Ova neuobičejna masaža u Novom Sadu, kako kažu iz Wellness centra Hotela Park, za kratko vreme je postala veliki hit među Novosađanima. Njima je u većini slučajeva zanimljivije da na masaže idu u paru, a ovakve masaže su naročito popularne za Dan zaljubljenih. Tokom ovog dana je nabolje opustiti se i uživati, a ima li šta bolje od aromatičnih ulja, mirišljavih sveća, vulkanskog kamenja, arome narandže, lavande, relaksirajuće, antistres masaže i masaže toplom čokoladom. Pre ovog tretmana par može ići u đakuzi, a posle u saunu i bazen.

wellness-masaze-novi-sad
privatna arhiva

Kako bi vam ovaj romantičan dan pun ljubavi bio potpun možete iznenaditi lepšu polovinu tretmanima koji uključuju negu lica i tela, ali i drugim pogodnostima kao što je manikir, pedikir, frizura i šminka, tako da nakon masaže u paru dama može biti u potpunosti spremna za romantično veče, izlazak ili večeru.

wellnes-centar
privatna arhiva

Nega tela je takođe važna, pa u ovom centru postoj Istrian wine ritual koji stimuliše, tonira i regeneriše kožu tako što se koristi domaće ulje od semenki vinove loze i koštice vinove loze i Lavanda detoks koji deluje regenerativno i opuštajuće na kožu zahvaljujući aktivnim sastojcima ruzmarina, lavande i divljeg kestena. Nega tela podrazumeva blagu masažu i piling tela koji je naročito važno primenjivati pre leta. Posebna pogodnost je ta što se svi ovi tretmani za negu nalaze u sklopu Wellness centra Hotela Park.

Više o Wellness centru Hotela Park

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link