Horoskop

Mars u Biku traje do 20. avgusta, Škorpiji donosi probleme, a ova 4 znaka će posebno uživati

horoskop-jul-zena-more

Koja 3 horoskopska znaka čeka sreća za vreme Marsa u Biku do 20. avgusta – mesec i po dana velikih šansi za uspeh, a neki znakovi će se ipak suočiti sa izazovima!

Tranzit Marsa u znaku Bika počeo je 5. jula i ostaće u ovom znaku sve do 20. avgusta 2022. godine. pred nama je mesec ipo dana kada se mnogi planovi mogu ispuniti, ali se možemo suočiti i sa teškim odlukama i izazovima.

Kada boravi u Biku, Mars je povezan sa Venerom i trudi se da ispuni sve njene želje. To se odnosi na ljubav, novac, zadovoljstvo i odnose. To ne znači da treba očekivati previše, jer Mars je spor, a Venera je akcija. Venera će postaviti aktivnost, a Mars će u svom ritmu – polako, ali sigurno i konstruktivno.

Možete delovati i ostvariti velike stvari tek kada pronađete zajednički jezik sa drugima – kako u ličnim, tako i u poslovnim odnosima.

U narednim periodima možemo da razradimo energiju marsa i dovedemo je na viši nivo. Zadatak Marsa je da vodi računa o interesima drugih, inspiriše, podstiče ostale da deluju, stvara snagu, čini da uradimo ono na šta se dugo čeka.

Tranzit Marsa kroz Bika je najpovoljniji za predstavnike znakova elemenata Zemlje: Bik, Devica, Jarac. Oni su aktivni, dinamični, inspirisani – spremni da naprave velika dostignuća.

Prepreke koje im se nađu na putu mogu da budu male i beznačajne, a oni će se sa njima olako izboriti. Zemljani znakovi u narednih mesec dana zaista nižu uspehe!

Takođe, ovo je produktivno vreme za Rakove i Ribe. Njima će timski rad biti presudan za postizanju ciljeva. Možda ćete konačno pronaći dobar posao koji će doneti, možda ne visok, ali stabilan i predvidiv prihod.

Škorpijama je situacija pomalo otežana, jer će tokom ovog perioda morati stalno da se bavi ljudima čiji se postupci i ciljevi apsolutno ne poklapaju sa njenim. Mogući su konflikti, nezadovoljstvo, razmirice.

Lavovi i Vodolije su primorani da naporno rade dok se drugi odmaraju. Sada je veoma važno zadržati autentičnost i ne ulaziti u sukob, čak i ako postoji provokacija.

Ovan, Blizanci, Vaga, Strelac – ovi znakovi prave dobre izbore dok je Mars u znaku Bika. Odlučuju pažljivo životnim planovima i osećaju se kao gospodari svog života.

Lava, Vagu, Vodoliju i Škorpiju očekuje pakao do kraja godine, problemi na poslu i ljubavi

Izvor: Sensa

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

486 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap