Magazin Srbija

Marinika Tepić: Žene u Jagodini dobijaju posao ako se dobro “druže”

marinika-tepic-utisak-nedelje
Foto: PrintScreen

“Gotovo svaka žena u Jagodini koja bi da se zaposli u javnom sektoru, dobija “telefon za druženje” i od toga kako se “druži” zavisi joj posao… u stanovima, zgradama koji samo tome služe”, rekla je u “Utisku nedelje” Marinika Tepić.

Marinika Tepić je otvaranjem ove teme načela priču o seksualnom nasilju koje je duboko ukorenjeno u svim aspektima našeg društva. Kako je objasnila, ona za ove tvrdnje ima dokaze i da je cela priča i te kako skandalozna.

„Očekivala sam da će biti na listi, pošto nije, to bi svakako bio iskaz Merime Isaković koji me duboko potresao kao ženu. U tom smislu, osim podrške celoj toj priči i celom tom pokretu, jeste moj angažman ubuduće. Ono što sam čula odlazeći iz Jagodine, tog grada mraka, sile i tame, jeste da gotovo svaka žena u Jagodini koja želi da se zaposli u javnom sektoru ili je već zaposlena preko veze, dobija obavezno „telefon za druženje“, pa nakon tog „druženja“ verovatno, ako se dobro „druži“, može da se zaposli, da postoje tačno stambene jedinice, objekti i zgrade koji tome služe, i to ću istraživati u narednom periodu“, rekla je Marinika Tepić u emisiji Utisak nedelje.

U Jagodini ništa ne prolazi bez Palme niti mimo njega. Dragan Marković Palma šerifuje Jagodinom od 2004. godine.

Da tamo gde ima dima ima i vatre, pokazuju poruke podrške koje je Marinika Tepić dobila nakon ove izjave.

– Otvorila si Jagodinu – napisao je na Tviteru advokat Vladimir Gajić.

 

U odgovorima podrške Mariniki Tepić da istraje u ovoj borbi, našlil su se i komentari da to “u Srbiji nije ništa novo” te da toga ima i u drugim gradovima.

Palma pravi žurku u Hurgadi: U delegaciji od 130 ljudi i Đani, biće dobar provod

OGLAS

174 Shares
174 Shares
Share via
Copy link