Magazin

Marinika Tepić: Ja Vučiću dišem za vrat i neću se povući! Da vidim kako će se odbraniti od ovih dokaza

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić iznela je sinoć nove dokaze koje, kako kaže, Aleksandra Vučića lično i najdirektnije povezuje sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka zbog koga pokušava opoziciji javno da sudi, jer ne želi da se ovi dokazi i čuju.

Tepić je gostujući u emisiji “Među nama” pokazala nekoliko fotografija, prenosi portal Nova.

Na jednoj se vidi novinarka Lidija Valtner na inaguraciji predsednika Vučića, a u pozadini “jedno prepoznatljivo lice”, koje se prema njenim rečima moglo videti i u Novom Pazaru prilikom otvaranja Atletskog stadiona, a koje je tada čuvalo Vučića.

Na sledećoj fotografiji, kako je dodala, “vidi se to isto lice koje odguruje novinarku Lidiju Valtner, a to je isti čovek koga možete videti u pozadini Aleksandra Vučića koji ga na trećoj fotografiji čuva svojim telom”.

vucicevo-obezbedjenje-3

“On lično čuva Aleksandra Vučića i to 1. decembra 2016. godine kada je bio premijer, a povodom obilaska pogona fabrike ‘Gorenje’ u Valjevu”, objasnila je Tepić.

Napominjujući da “ovo Srbija prvi put vidi”, ona je rekla da to nije slučajni prolaznik već “neko ko stoji glavu uz glavu sa Vučićem”, a nijedan novinar ne može da mu priđe na toj distanci, kao što ni ona nije mogla da mu priđe dok je sedela u Skupštini.

vucicevo-obezbedjenje-1

“Jedva čekam da vidim kako će se Vučić odbraniti od ovih dokaza”, istakla je potpredsednica SSP.

“Godinama im dišem za vratom i pokušavam da se ne izvuku, ali Vučić ne sme nikom da izađe na crtu nego će da sedne u sudnicu TV Pink i da glumi i sudiju i tužioca, policajca i poligrafistu i sve što treba da prikrije svoje tragove”, rekla je Tepić, osvrćući se na najavljeno gostovanje predsednika Srbije u nedelju u “Hit Tvitu” gde će “obračunati sa opozicijom”.

Tom prilikom, kako navode u SNS, predsednik Vučić će govoriti “o svim mafijaškim kelnerima, klovnovima poput Aleksića, Obradovića i Tepićke i ko je od narko dilera i kriminalaca kome lupao šamare, kao i o kakvim kriminalnim slugama je reč”.

vucicevo-obezbedjenje-2

To je, prema njenom mišljenju, mnogo ozbiljnije od obračuna s obzirom da predsednik jedne države zapravo “sprovodi javno suđenje ljidima iz opozicije”.

“To je bukvalno javno suđenje. Zakucaće se u nedelju sa njegovim ličnim gostovanjem, mada poslednja dva dana na televizijama sa nacionalnim frekfencijama imamo permanentno pokušaj da se javno sudi opoziciji. Vučić će u nedelju biti tužilac i policajac i sudija”, napomenula je Tepić, dodajući da jedva čeka da čuje šta on ima da kaže.

Ona ga je pozvala da se konačno suoči sa njom, nadajući se da mu nije ispod časti da se suoči sa, kako kaže, “jednom damom, političarkom, opozicionarkom”, ali da je sigurna da se neće “usuditi zato što on ima sve simptome jedne kukavice”.

Ona ističe da je Vučić uvek “optuživao novinare, a evo sada opozicionare da bi prikrio svoje tragove sa Belivuk klanom, jer je taj klan sada narastao, obahatio se, postao toliko opasan zahvaljujući upravo Aleksandru Vučiću”.

Suština je, kako kaže, da dok mi pratimo ovaj “festival dokumentarnog filma poslednjih dana, odnosno od hapšenja ljudi iz Belivukovog klana, na režimskim televizijama sa nacionalnim ferekfencijama odjednom isplivavaju dokazi za koje se, nažalost, veoma dugo znalo”.

“Pitanje je zašto tek sada isplivavaju i zašto je Vučić do sada ćutao, ali suština je u tome da on sada pokušava sve da okrivi, samo ne sebe. Naime, svaki put kada je bio sateran u ćošak izlazio je sa tim da su svi drugi krivi za nevolje, krivi su slobodni novinari i opozicija, samo nije on”, rekla je potpredsednica SSP.

Tepić je rekla i da “sigurno neće ućutati”.

“Ja mu dišem za vratom i neći se povući”, rekla je ona, ukazujući da je potrebno da istupi što više njih iz opozicije kao što je ona, jer to očigledno uznemirava Vučića.

Koliko su isprepadani govori to da danima moraju da najavljuju šta će sada da otkrivaju, koje će nove laži da iznesu, šta će novo da ispinuju zato što ih je uhvatila panika, rekla je Tepić, dodajući da su “dokaze koje ona pokazuje nepobitni”.

Tepić: Dokazi da su članovi Belivukove grupe bili deo Vučićevog obezbeđenja

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

3.1K Shares
3.1K Shares
Share via
Copy link