Magazin

Marinika Tepić će voditi ‘superlistu’, uverena u izbornu pobedu

marinika-tepic-izbori
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić potvrdila je da će biti nosilac opozicione liste na predstojećim parlamentarnim izborima, napominjući da je uverena u izbornu pobedu. Postignut je dogovor da ona bude nosilac liste na parlamentarnim izborima sa partnerima iz Demokratske stranke (DS), Narodne stranke (NS), Pokreta slobodnih građana (PSG), Pokreta za preokret (PZP) i sinidikatima.

– Snažno verujem da možemo da pobedimo i na izborima za Beograd i na predsedničkim, sa dobrim izazivačem Vučiću i osobom koja nas može dovesti do drugog kruga, ali i da na parlamentarnim izborima sa „superlistom“ stranaka i nestranačkim istaknutih ličnosti možemo da osvojimo toliko mandata da onemogućimo Vučića i SNS da imaju svojih sigurnih 126 poslanika – izjavila je Marinika Tepić za Nova.rs.

Kako je navela, lično misli da bi potpredsednik NS Zdravko Ponoš bio „sjajan kandidat“ za predsednika države „jer bi mogao da simbolizuje jedinstvo najvećeg broja građana i ima potencijal da uđe u drugi krug sa Vučićem i tada pobedi“.

– U skladu sa dogovorom, listu za naš glavni grad predvodiće nestranačka ličnost, osoba koja je dostojna te uloge žile kucavice, Beograđana i cele države – navela je Tepić.

Marinika Tepić: Ja Vučiću dišem za vrat i neću se povući! Da vidim kako će se odbraniti od ovih dokaza

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

298 Shares
298 Shares
Share via
Copy link