Magazin Poznati

Marijana iz Velikog brata je nestala pre 4 meseca, sestra zbog jezivog sna tvrdi da je mrtva

marijana-veliki-brat

Svi je pamtimo po skandalima, po prvom seksu u jednom rijaliti programu i javnoj prevari supruga pred tv kamerama. Govorimo o Marijani Seifert nekada poznatijoj kao Nemeš nakon udaje posle Velikog brata. No, pobednica Velikog brata 2011. se od tada udala još dva puta a aprila ove godine je nestala. Naprosto, gubi joj se svaki trag a policija ni danas nema nikakve informacije više o tome gde bi Marijana mogla biti. Njena sestra, pak, tvrdi da je mrtva.

Sanjala sam je kad je umirala

U noći dok je Marijana verovatno umirala, sanjala sam kako se nas dve pozdravljamo. Sutradan kad sam se probudila, odmah sam uzela mobilni i nazvala sestru s kojom se nisam čula mesec dana. Nije se javljala, a ja sam već tad imala čudan osećaj, ispričala je Maja za Slobodnu Dalmaciju.

Nažalost,  više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Samo želimo konačno da saznamo pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti, kaže Maja koja smatra da će istina uskoro izaći na videlo.

Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo, više smo u šoku. Jednostavno, puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promenio iskaz na policiji.

Nestanak Marijane Seifert

Ne želim ovime da kažem da joj je nešto uraio, ali neka samo kaže šta se događalo u stanu, jer sam uverena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu, s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome“, dodala je Marijanina sestra.

Ona nikada ne bi napustila svoju decu

Podsetimo, Marijana je nestala u noći s 26. na 27. aprila ove godine nakon što se napustila iz stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa svojim suprugom Karlom Seifertom. U trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, pantalone crne boje s belo-crvenom crtom i svetle patike, navela je zagrebačka policija.

Jutro kasnije, na Mostu mladosti pronađeni su njena dokumenta i telefon. Na mostu nema kamera, a Marijanu su navodno snimile kamere u noći nestanka kako izlazi iz zgrade u kojoj je živela s Karlom i sinom.

Ja taj video nisam videla i dok je ne vidim, ne verujem da postoji. Nekako mi sve izgleda sumnjivo i izrežirano, ali ne s njene strane. Ponavljam još jednom, ne želim da upirem u bilo koga prstom. Ljudi me pitaju da li je otišla negde, ali nema šanse da bi to uradila jer nikad ne bi ostavila decu.

Marijana je bila jako krhka i osećajna, taj Veliki brat je ostavio strašne i nepopravljive posledice na njeno psihičko zdravlje. Nije mogla da podnese osudu ljudi. Nakon što je rodila sina bila je u postporođajnoj depresiji, ali i pored svemu ne verujem i ne želim da pomislim da je htela sebi nešto nažao da uradi.

Marijana i Nemeš
Marijana i Nemeš po okončanju Velikog brata

Kako je moguće da je baš niko nigde ne vidi?

Policija nam je ponudila šture odgovore. Da je izašla iz stana i uputila se prema mostu. Nije mi jasno zašto je potraga bila usmerena samo na Savu, zašto je nisu tražili na Sljemenu? Imali smo informacije da bi mogla i tamo da se nalazi. Opet vam kažem, cela ta priča jako je čudna. Neko je nešto morao da vidi, pa ne može osoba samo tako nestati, smatra Maja.

Podsetimo, Marijana je tokom svog učešća u rijalitiju privlačila dosta pažnje, pre svega zbog svoje afere sa Nikolom Nemeševićem Nemešom, iako je tada bila u braku sa Ivanom Čvrljkom sa kojim ima i ćerku.
Nemeš i Marijana prvi su imali odnos pred kamerama, o čemu se dugo pisalo i pričalo, a njihova veza bila je i više nego turbulentna.

Plavokosa Hrvatica je u ovoj sezoni Velikog brata 2011. godine i pobedila, kasnije se i razvela od supruga i nastavila vezu sa Nemešom.
Njihova romansa nije bila ništa manje burna ni napolju, te su neprestano raskidali i mirili se, da bi se 2016. godine i venčali.
Ipak, bračna sreća nije potrajala, pa je već nakon godinu dana usledio razvod, a ona se gotovo potpuno povukla iz javnosti.

Nakon ovoga je započela vezu s Tomislavom Grizeljem-Grickom, koji je kasnije postao i njen treći suprug, ali ni taj brak joj nije potrajao.
U međuvremenu se zaposlila kao konobarica u jednom kafiću u Zagredu, a tamo je upoznala i svog četvrtog supruga.

U pitanju je Zagrepčanin Karlo Seifert, a Marijana je pre dve godine objavila da čekaju svoje prvo zajedničko dete.
Upravo je Karlo objavio da mu je supruga nestala i zamolio sve za pomoć.

Izvor: Nova.rs

Prošlo je 10 dana od nestanka Marijane iz Velikog brata, pronađeni telefon i dokumenta

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

18 Shares
Share via
Copy link