Lifestyle Magazin

Voditeljka Marija Veljković progovorila o razvodu: Sa troje dece sam se iselila iz stana

Foto: Youtube/RTS

Voditeljka popularnog kviza “Slagalica” Marija Veljković i njen suprug Milan Milovanović važili su za srećan par pa je njihova odluka da se razvedu iznenadila mnoge.

Poznata voditeljka je iskreno govorila o razlozima koji su doveli do toga da se njihov brak okonča.

– Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno -, rekla je Marija, i otkrila da njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

– Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu – iskrena je voditeljka za magazin „Hello“, koja se pre šest dana sa svojom decom preselila u devojački stan.

– Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život – kaže voditeljka.

Izvor:Lepa&Srećna

Prelepa voditeljka Slagalice je u skladnom braku sa 18 godina starijim suprugom

OGLAS

17 Shares
Share via
Copy link