Moda Top 10

Mango predstavio kolekciju za zimu

Iako se još uvek nismo navikli ni na jesen, poznate modne kuće su uveliko spremile i predstavile svoje ekolekcije. Boho stil je i dalje in, antilop, rese, printovi…Najbolje da pogledate naš izbor iz Mangove zimske kolekcije i prosudite sami da li vam se dopada kao i nama.

KAPUT

Dobar kaput kao ovaj je svakako must have, nosićete ga u svim prilikama, i definitivno je komad garderobe u koji treba uložiti. Posebno ako je u crno beloj kombinaciji boja, koja ne izlazi iz mode, i ako je ravnog kroja i omogućava slojevito oblačenje.

kaput-mango-zima
Izvor: mango online shop

HALJINA

Haljina od trikotaže je takođe neprolazan komad garderobe koji morate imati u ormanu. Ovaj model je dugačak, u bež boji i sa šlicevima sa strane. Uz neki efektan komad nakita, možete posle posla produžiti u provod sa drugaricama.

haljina-mango-zima
Izvor: mango online shop

DŽEMPER

Ono što nam ove zime treba je svakako džemper, i to u pastelnim tonovima, kao što je ovaj u pastelno sivoj boji. Klasičan model sa ukrasnim nitnama i pertlanjem sa strane su pun pogodak.

dzemper-mango-zima
Izvor: mango online shop

PANTALONE

Kapri pantalone su se vratila u modu, i to ravan model, a ove su još i karirane. Ako ih uklopite uz jednostavan džemper i , bićete trendi i ušuškani od glave do pete.

mango-pantalone-zima
Izvor: mango online shop

TORBA

Za zimu Mango nam predlaže da ponesemo crnu torbu, od antilopa, neobavezne forme. Naravno sa resama, koje su i dalje in. U ovakvu torbu će vam stati sve sitnice koje su vam neophodne.

torba-mango-zima
Izvor: mango online shop

 

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

18 Shares
Share via
Copy link