Lifestyle Magazin

Zanosna manekenka otkrila da se „ne brije dole“ na TikToku ponosno pozira i sve pokazuje (VIDEO)

manekenka
Printscreen/TikTok/itsyagirlaimeeinghigher

Iako je ženama nametnut određeni ideal lepote koji podrazumeva da na telu ne postoji nijedna dlačica osim kose i obrva, mnoge slavne ličnosti odlučuju da puštaju i „neguju“ svoje dlake na različitim delovima tela.

Jedna od njih je i mlada manekenka Ejmi, koja je odlučila da brijač ne koristi do daljnjeg – kada je u pitanju njena bikini zona.

Ona na svom TikTok profilu redovno kači videe u kojima s ponosom pozira u bikiniju, ali umesto savršene linije, u fokusu je njen „grm“ kao sedamdesetih godina.

– Dakle, ako dlaka nije trebalo da bude tamo, uopše ne bi rasle na našim telima – poručila je Ejmi.

Mnoge žene su inspirisane njenim stavom i odlukom, te su pohvalile manekenku jer je samouverena i čestitale su joj na samopouzdanju. Takođe, bilo je i muškaraca koji se slažu s tim da dlake uopšte ne treba da se smatraju „gadnim“ i „neurednim“.

@itsyagirlaimeeinghigher OK BUT THIS WAS SO CLEAN 🤯😍 @xaliswim #corememories #dayinmylife #bodypositivity #magictrick ♬ Ginseng Strip 2002 – Yung Lean

– „Mislim da je to kul i izazovno, iskreno“, „Dlake su privlačne, ne znam u čemu je problem“, „Volim kad moja devojka izgleda prirodno. Više joj se divim!“, „Ne treba da te bude sramota, samo neka raste“, „Nema ništa loše u brijanju, nema ništa loše u tome da ih zadržimo. Šta god želite da uradite to je pravi izbor za vas“, bili su samo neki od komentara ispod njenih videa.

S druge strane, mnogi su se pitali da li ikada posustane pod pritiskom, i uzme da se izdepilira, obrije ili „ošiša“ dole, te na koji tačno način „neguje grm“.

@itsyagirlaimeeinghigher

Let’s get it x 👑💫

♬ Run Boy Run – Woodkid

Manekenka je otkrila da i šamponira, ali i održava stidne dlake dok ne postanu mekane i nežne. Takođe je potvrdila da se povremeno obrije i oblikuje frizuru, u zavisnosti od prilike.

Izvor: Žena Blic

Ronaldova ljubavnica hirurškim putem vratila nevinost i otkrila detalje zahvata

50 Shares
Share via
Copy link