Magazin Srbija

Žene odlepile za tetoviranim i nabildovanim četnikom na modnoj pisti

nedelja mode
Foto: Srđan Aleksić

Američki kreator Erik Roset predstavio je na Srpskoj nedelji mode svoju kolekciju koja je potpuno drugačija od svega što je moglo da se vidi na ovogodišnjoj nedelji mode.

U pitanju je bajkersko-ljubavna linija, a temu modne linije su modeli ispratili i time što su jedni drugima dodavali kacige na pisti.

I sami modeli privukli su mnogo pažnje, a najviše od svih proslavio se „četnik-maneken“, kako je već dobio nadimak na društvenim mrežama. Na isklesanom telu ovog manekena, najupadljivije odskače tetovaža Draže Mihailovića u paru sa četničkim vojvodom Momčilom Đujićem. Tu je i čuveni citat Živojina Mišića: „Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred“.

Da sve bude zanimljivije, biceps mu krase portreti Nikole Tesle i Mihajla Pupina. Sa druge strane, imamo prikaz ženskih usana i nekoliko krstića, dok vas ispod pojasa čeka prizor bombe.

Iako je on privukao najviše pažnje, daleko od toga da ostali manekeni nisu zaintrigirali devojke.

Tu je bio ovaj mladić koji je mamio brojne ženske uzdahe.

U svakom slučaju, primećuju svi, ovi manekeni su veoma odskakali od onog na šta smo navikli na modnim pistama. Androgini modeli u ovoj verziji zamenjeni su prilično muževnim modelima, a šta vi kažete, koji vam se imidž više dopada?

Izvor: Žena.blic.rs

Bivša manekenka potrošila čitavu ušteđevinu i u 55. godini istetovirala celo telo

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

146 Shares
146 Shares
Share via
Copy link