bazar-novi-sad
Dogadjaji Manifestacije Novi Sad

Mamin bazar u subotu na Spensu

Četvrti „Mamin bazar“ održaće se u subotu, 4. juna od 10 do 19 sati, na platou ispred Spensa. U slučaju lošeg vremena, manifestacija se premešta unutra, na sprat, na plato ispred Gradske kafane. Ulaz na “Mamin bazar“ je besplatan.

Manifestacija “Mamin bazar” predstavlja jedinstveni događaj u Srbiji i regionu koji omogućava mamama izlagačima da prodaju, poklone i zamene svoju i dečiju polovnu odeću , igračke, bebi opremu i školske udžbenike, a posetiocima da tu istu robu kupe po veoma povoljnim cenama. Prodavci polovnih, ali očuvanih stvari biće majke iz Facebook grupe Mame Novosađanke, koje su unapred prjavile učešće, a kao kupci su dobrodošli svi koji žele da za malo novca kompletno opreme porodicu povoljnim stvarima. Uz oko 200 mama prodavaca, na Bazaru će štand imati i Dom zdravlja Novi Sad, sa prisutnim lekarima – pedijatrom i ginekologom i patronažnom sestrom, koji će mamama deliti medicinske savete iz svojih oblasti, a pripremljene su i različite promocije i zanimacije za decu.

Pogledajte repertoar SNP-a za jun.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share