trudnice-bebe-bazar
Dogadjaji

Mame menjaju i poklanjaju garderobu na jedinstvenom bazaru

Drugi „Mamin bazar“ biće održan u subotu, 22. avgusta od 17 do 20 časova, u zabavnom parku Starli, Bulevar vojvode Stepe 56, u Novom Sadu. Ovaj događaj organizuje grupa „Mame Novosađanke“.

Izlagači bazara su mame iz ove grupe koje žele da prodaju, zamene ili poklone svoju garderobu ili garderobu svoje dece, kao i obuću, igračke, školske udžbenike i bebi opremu. Novosađani imaju priliku da po simboličnim cenama kupe izuzetno očuvane potrepštine za svoju decu, a mame mogu pronaći i nešto za sebe.

„Mamin bazar“ imaće i humanitarni karakter, jer će svi izlagači i posetioci moći da ponesu i doniraju odeću za odrasle, trudnice, bebe i decu, obuću, igračke, pelene (može i otvorene), bebi hranu, posteljinu, kozmetiku. Novosadski humanitarni centar zadužen je za dalju raspodelu prikupljenih stvari. Ulaz na bazar je besplatan.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share