Drugi “Mamin bazar” biće održan u subotu, 22. avgusta od 17 do 20 časova, u zabavnom parku Starli, Bulevar vojvode Stepe 56, u Novom Sadu. Ovaj događaj organizuje grupa “Mame Novosađanke”.

Izlagači bazara su mame iz ove grupe koje žele da prodaju, zamene ili poklone svoju garderobu ili garderobu svoje dece, kao i obuću, igračke, školske udžbenike i bebi opremu. Novosađani imaju priliku da po simboličnim cenama kupe izuzetno očuvane potrepštine za svoju decu, a mame mogu pronaći i nešto za sebe.

“Mamin bazar” imaće i humanitarni karakter, jer će svi izlagači i posetioci moći da ponesu i doniraju odeću za odrasle, trudnice, bebe i decu, obuću, igračke, pelene (može i otvorene), bebi hranu, posteljinu, kozmetiku. Novosadski humanitarni centar zadužen je za dalju raspodelu prikupljenih stvari. Ulaz na bazar je besplatan.

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Podeli
Slađana Zličić
Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here