Vesti Novi Sad

Drugo Mama biznis veče 9. oktobra

Drugo “Mama biznis veče” organizuje Udruženje Mame Novosađanke u utorak 9. oktobra, od 19 do 21 časova, u kafeu Ajnfort koji se nalazi u pasažu Zmaj Jovine 24, u Novom Sadu.

I ovaj put, publici će se predstaviti nekoliko mama preduzetnica sa svojim zanimljivim ličnim i poslovnim pričama.

One će upoznati prisutne o svojim poslovnim idejama, počecima, preprekama na koje su nailazile i načinima na koje su ih prevazilazile, kao i mnogim drugim zanimljivim stvarima.

Mama biznis veče je kako organizatori objašnjavaju, logičan nastavak manifestacije Mama biznis fest, gde mame preduzetnice na licu mesta predstavljaju i prodaju svoje proizvode i usluge.

Zašto Mama Biznis veče?

Mama biznis veče je logičan nastavak manifestacije Mama Biznis Fest, gde mame preduzetnice na licu mesta predstavljaju i prodaju svoje proizvode i usluge. Takođe, ono je svojevrsni uvod u projekat Mama Biznis Klub, koji je udruženje predstavilo javnosti krajem prošle godine.

– Projektom Mama biznis klub mamama preduzetnicama bi bio omogućen radni prostor za rad, sastanke, seminare i predavanja, uz obezbeđeno čuvanje dece u prostoriji pored. Ovo je jedan od načina na koji podržavamo žensko preduzetništvo, pomažemo umrežavanju mama preduzetnica i plasiranju njihovih proizvoda i usluga na trzištu -poručuju organizatori.

Biti majka i zarađivati za život nije jednostavno. Pokazalo se da postoji ogroman broj žena koje nešto rade ili imaju ideje za posao i da im je potrebna određena pomoć i podstrek za to.

Koje preduzetnice će se predstaviti?

Četiri preduzetnice koje će se u utorak predstaviti su:

Snežana Golić, pedagog, vlasnica škole mjuzikla za decu “Iskrice & Munje” i Razvojnog centra za decu i odrasle “Faktor”

Ljiljana Duduković Jovanović, vlasnica ugostiteljskog objekta Fruškogorska lugarnica

Nataša Mezej, vlasnica firme Promis (sportska oprema)

Đurđinka Jovanov Đuđa, vlasnica brenda Mama Đuđin sir

Ona je progovorila o grupama mama na Facebook-u

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

23 Shares
Share via
Copy link