vezbanje-za-mame
Dogadjaji Tribine

Mame, kako da vratite vitku liniju posle porođaja?

Edukativno prepodne za mame „Hranom i vežbanjem do zdrave linije biće održano u subotu, 10. oktobra 2015. godine, od 10 do 12 časova, na Fakultetu za sport TIMS, Radnička 30a.

Radionica je besplatna i namenjena svim mamama koje žele da saznaju kako da vrate vitku liniju posle porođaja. Domaćin susreta biće MSc Tatjana Jezdimirović, zaposlena na TIMS-u u oblastima: fitnes, dijagnostika u sportu i fizičkom vaspitanju. Predavač na susretu je mr Mirjana Nikolić Mušicki, koja će mamama pokazati vežbe i pravila za uspostavljanje pređašnje težine i Marija Kečkeš, koja će predočiti potrebnosti konzumiranja zdravih namirnica nakon porođaja.

Predavanje organizuju udruženje „Mame Novosađanke“ i udruženje „Život kao inspiracija“ sa partnerskim institucijama. Događaj je uvršten na zvanični program Dečije nedelje, u ime grada Novog Sada i spada u poseban segment koji je namenjen roditeljima.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share