Lifestyle

Mamas zoo: Zlatne ruke jedne mame svima znače

Idealan poklon za sve prilike – kvalitetna i originalna garderoba za decu sa njima zanimljivim motivima iz životinjskog castva dolazi od ruku jedne divne mame. U svom društvu je bila omiljeni gost na svim rođendanima, a kasnije i na proslavama rođenja deteta, jer svojim ručnim radom obraduje sve mališane i njihove roditelje.

mamas_zoo_3
Foto: Mamas zoo

Maja Đurović je mlada mama rodom iz Beograda, koja se zbog ljubavi preselila u Zrenjanin, a svoje dane u ravnom Banatu provodi sa ćerkicom Višnjom, radeći posao koji voli, koja joj je kako kaže, glavni model za sve što sašije. Maja kaže da joj se svejedno gde živi i da su njen posao upravo njene ruke, a ogromnu ljubav prema svojoj Višnji i svoj deci sveta, pretočila je prvo u igračke, a potom i na garderobu. Male dame i dečačići ponosno nose unikatna odelca, a ježići, žirafice, pingvini, mede, zeke i mace krase ova prava mala umetnička dela.

– Ideju za nastanak brenda Mamas zoo dobila sam kada su sve moje drugarice postale mame. Prvo sam pravila njihovim bebama igračkice sa likom pingvina i ostalih životinja, kojima su svi bili oduševljeni. Kada sam zatrudnela, imala sam dovoljno vremena da maštam o tome kako ću obući svoju dugo očekivanu princezu. Tako sam došla na ideju da likove sa krpenih lutkica prenesem na garderobu za decu – kaže Maja i objašnjava da pravi garderobu za decu do četiri godine, jer starijima te životinje nisu naročito zanimljive.

mamas_zoo_1
Foto: Mamas zoo

Najviše se obraduje kada joj pošalju sliku nakon poslate porudžbine, i ugleda mališane u njenim kreacijama. To joj je ujedno i najveći poklon i najveće ohrabrenje da nastavi da se bavi ovim poslom. Dok je Višnja model za devojčice, njen drugar iz porodilišta, mali Miloš je model za garderobu za dečake. Njih dvoje su sjajan tandem i uvek se rado fotografišu zajedno kroz igru, noseći nove kreacije Višnjine mame koja pravi unikatnu garderobu za sve sezone.

mamas_zoo_2
Foto: Mamas zoo

Mnoge mame su oduševljene ovom odećom, Maja je šije od finih materijala koji prijaju nežnoj bebinoj i dečijoj koži, a zanimljivi modeli i detalji razveseljavaju sve oko sebe. Majine kreacije mogu biti idealan poklon za tek rođenu bebu, ili onda kada želite da obradujete decu, bilo za rođendan, neku drugu priliku, ili čak i bez povoda, deca će se obradovati  originalnim i kvalitetnim odelom Mamas zoo, a roditelji će vam biti zahvalni. Dostupne su različite veličine i modeli, a sa ljubaznom mamom Majom možete se dogovoriti oko svih detalja.

mamas_zoo_motivi
Foto: Mamas zoo

Drage mame, a i svi ostali, zoološki vrt na košuljicama, haljinicama, suknjicama, preslatkim tregericama od teksasa ili somota možete poručiti preko Facebook stranice Mamas zoo, Instagram profila Mamas zoo ili pozivom na telefon 061-30 10 636.

Pročitajte više o brendu odeće Kokonat

 

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

10 Shares
Share via
Copy link