Dogadjaji Radionice

Radionice za mame: naučite sve o bebinim potrebama

Radionica za sve zainteresovane roditelje i buduće mame i tate pod nazivom „Četvrti trimestar – period adaptacije i zbližavanja majke i bebe“ koju će voditi Danijela Birta Čkonjević iz udruženja „Mati“, će se održati u četvrtak, 4. februara sa početkom od 16.30 časova u Zabavnom parku „Starli“.

Ciklus radionica roditeljstva u Zabavnom parku „Starli“ će se nastaviti sve do juna 2016. godine, po rasporedu koji možete pronaći na ovom linku.

Cilj radionica roditeljstva je kroz predavanja i druženja, inspirišemo i informišemo mame i tate i buduće roditelje o trudnoći i porođaju, kao i dojenju i nošenju beba.

Cena po radionici je 550 dinara. U navedenu cenu je uključeno učestvovanje u radionici, topli napitak, kao i 50 % popusta na ulaznicu u Zabavni park „Starli“ za jedno dete (od 2 – 12 godina) za vreme trajanja radionice. Prijave za radionice su neophodne.
Prijave slati na starlizp@gmail.com, sa naslovom imejla Radionice roditeljstva i nazivom Radionica za koje ste zainteresovani. Prijava treba da sadrži ime i prezime, imejl adresu i kontakt telefon.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

About the author

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Add Comment

Click here to post a comment