mama biznis fest
Dogadjaji Manifestacije Novi Sad

Mama biznis fest za vikend na Ribljoj pijaci

Prvi Mama biznis fest, koji organizuje Udruženja Mame Novosađanke, uz podršku JKP „Tržnica“, održaće se u subotu i nedelju, 2. i 3. jula, od 17 do 21 čas, na Ribljoj pijaci. Na ovoj manifestaciji sa svojim poslovima će se predstaviti oko 100 mama, sa više od 70 razlilčitih delatnosti.

Obavljaće se masaža i šminkanje na licu mesta, posetioci će imati priliku da vide i kupe nešto od korisnih i lepih stvari koje prave i prodaju mame: prirodnu kozmetiku, rukotvorine, ukrasne predmete, odeću, nakit, ručno rađene lutke, posteljinu, platnene pelene, nosiljke za bebe, torbe od ambalaža, kućnu hemiju, cvetne aranžmane, piletinu, med i prirodne voćne sokove itd. Biće promovisana joga, smeh joga, fitnes, turistički aranžmani, fotografske usluge, onlajn poslovi, časovi stranih jezika, usluge šivenja, kvantna magnetna dijagnostika, Bars tretmani, Reiki, tepih servis, sadržaji za decu i još mnogo toga. Uz to, mame će moći da dobiju savete od savetnica za dojenje i bespelenaštvo, ali i psihološke savete, kao i savete o mršavljenju. Biti majka i zarađivati za život nije jednostavno.

Ipak, da uz puno ljubavi i kreativnosti svaki san postaje moguć, uverili su nas mnogobrojni primeri vrednih majki iz našeg udruženja i Fejsbuk grupe, koje već godinu i po dana promovišu svoj rad na našem Kaži pokaži danu, veoma uspešno, a mnoge od njih su na taj način stekle i veliki broj kupaca. Kroz vreme i veliki uspeh, nametnula se potreba da ovaj događaj organizujemo i uživo. Putem manifestacije Mama biznis fest želimo da podržimo žensko preduzetništvo, pomognemo umrežavanju mama preduzetnica i plasiranju njihovih proizvoda i usluga na trzištu, ali isto tako i da uživo, na jednom mestu, predstavimo ponudu, odnosno zadovoljimo potrebe i potražnju za raznim prozvodima i uslugama koje su do sada mame pokazivale u nasoj Fejsbuk grupi putem online pitanja – kažu iz Udruženja.

Posetite novosadske festivale

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share