Magazin

Policija uhvatila maloletnike koji su ukrali, vozikali, a potom i zapalili automobil

leskovac mup
Printscreen

Ako se po jutru dan poznaje, ova godina biće puna iznenađenja, nasilja i bezumnih poteza, kako političara, tako i građana koji već dve godine žive u vanrednim okolnostima. Bizarne vesti nižu se kao na traci, a jedna od njih stiže nam iz Leskovca gde je lokalna policija rešila jedno uobičajeno i jedno krajnje nesvakidašnje krivično delo.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu priveli su četrnaestogodišnjaka koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. Sumnja se da su on i jedan trinaestogodišnjak, u noći između 2. i 3. januara, u okolini Leskovca ušli u otključan automobil marke „punto“, startovali ga, a potom se odvezli do susednog sela i vozilo ostavili na putu.

Nakon toga su, kako se sumnja, učinili još jedno krivično delo kada su pešice došli u drugo selo, ušli u otključani „pežo“, sa ključem u bravi, startovali ga, kupili benzin i potom zapalili „punto“ koji su prethodno ostavili na putu.

Policija će u skladu sa Zakonom o maloletnim učiniocima krivičnih dela, predmet dostaviti tužiocu za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu, piše Jugmedia.

Izgleda da se u Leskovcu rađaju naslednici čuvenog Faraona, pa ovim maloletnicima možda vakcinacija bude umanjila šanse da u budućnosti nastave sa kriminalnim aktivnostima.

Kućne čarolije leskovačkog faraona: Ako si vakcinisan, petarde ti ne mogu ništa

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link