Magazin

Nema Boga koji ovo prašta – 17 godina od kako je očuh silovao i mučio malu Kaju a majka čuvala stražu

17 godina od monstruoznog čina
Foto: MUP i privatna arhiva

Malo je smrtna kazna, malo je mučenje koje je doživelo nesrećno dete, sve je malo za monstrume kao što je Mališa Jevtović koji je pre tačno 17 godina satima silovao i mučio trogodišnju devojčicu  dok je majka čuvala stražu.

Podsetimo, pre tačno 17 godina dogodio se najmonstruozniji, najnečovečniji i najzverskiji zločin u Srbiji kada je Mališa Jevtović u Zvezdarskoj šumi, pred svojom devojkom Anom Filipović, koja mu je čuvala stražu, silovao i tukao njenu trogodišnju ćerkicu Katarinu Janković. Nesrećna devojčica je od zadobijenih povreda preminula u bolnici a kako tada tako i danas mnogi smatraju da upravo zbog ovog slučaja treba vratiti smrtnu kaznu.

Podsetimo, zverstvo nad nedužnom devojčicom je razotkriveno kada su je majka i njen ljubavnik u nedelju, 17. jula 2005, popodne, doneli u KBC „Zvezdara“. Hladnokrvno su tvrdili da je devojčica pala sa kreveta i da su tada nastale brojne povrede po telu, od kojih je dete iste večeri preminulo. Međutim, već sledećeg dana policija je razotkrila surove ubice.

Obdukcija je pokazala da je devojčica preminula od rascepa jetre i drugih unutrašnjih organa. U zapisniku je takođe bilo navedeno da je Katarina duže vreme bila seksualno zlostavljana.

Jevtović je osuđen na maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina, a majka na 37 godina robije. Ta kazna je najveća među ženama u Srbiji. Jevtović kaznu sada služi u zatvoru Nova Skela, a majka u KPZ u Požarevcu.

Nema Boga koji će ti ovo oprostiti

Mališa Jevtović, monstrum koji je osuđen na maksimalnih 40 godina zatvora zbog surovog silovanja i ubistva trogodišnje Katarine Kaje Janković 2005. godine, u zatvoru Nova Skela promenio je veru i prešao u islam.

Monstrum je odluku da promeni veru doneo još pre nekoliko godina. Međutim, u zatvoru ne znaju zbog čega se odlučio na ovaj potez.

Iako su pojedini mediji objavili da se Jevtović na ovu odluku odlučio nakon dugih razgovora sa cimerom vehabijom, u zatvoru kažu da ti navodi nisu tačni.

„Cimer mu nije vehabija, oni u zatvoru imaju posebno odeljenje. Nije nikada imao ni cimera muslimana“, rekao je Blicu izvor iz zatvora.

Jevtović navodno vreme provodi u molitvama i poštujući običaje islamske vere, a pustio je i bradu.

Kako saznajemo, Jevtović je u zatvoru jako ćutljiv i gotovo da ne komunicira ni sa kim.

Izvor:Telegraf 

80 minuta ubijao pedofila u zatvoru da mu pokaže kako je bilo žrtvama

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

186 Shares
186 Shares
Share via
Copy link